Motorola Moto 360 hands-on

De Motorola Moto 360 was al even bekend gemaakt, maar nu pas stelde Motorola het apparaat daadwerkelijk aan de pers voor. In deze hands-on hoor je onze eerste ervaringen met het apparaat.

Smartwatches komen in steeds meer soorten en maten beschikbaar en de nieuwste trend is dat fabrikanten met ronde display’s werken. Zo moet het apparaat meer de uitstraling van een normaal horloge krijgen. Naast de G Watch R, die we eerder bekeken, is er ook de Motorola Moto 360. Hoewel het scherm van deze smartwatch niet helemaal rond is, is het horloge zelf dat wel. De Moto 360 is gebouwd van roestvrij staal en erg clean ontworpen. De smartwatch heeft een zogenaamd ‘edge to edge’ display en zoals het een echt horloge betaamt een enkel rond knopje op de zijkant.

De Motorola Moto 360 draait op Google’s Android Wear-platform en is functioneel veder niet zo heel speciaal voor een smartwatch. Desondanks heeft het horloge wel alles erop en eraan. Een hartslagmeter aan de achterkant bijvoorbeeld en natuurlijk een ingebouwde stappenteller. Motorola ziet deze functies vooral als toevoegingen om het apparaat zo compleet mogelijk te maken. De fabrikant is er wel duidelijk over dat deze zaken er niet voor zorgen dat de Moto 360 een fitnesshorloge of iets dergelijks wordt. Men ziet de Moto 360 meer als mode-accessoire, zoals een echt horloge dat ook is. De Moto 360 is niet waterdicht, maar wel waterafstotend. Het horloge werkt volledig draadloos, zelfs het opladen gaat niet meer via een kabeltje. Daarvoor is een inductielader beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Waterafstotend is dat het bijvoorbeeld geen probleem is om ermee in de regen te lopen, waterdicht betekent dat je ermee kan gaan zwemmen, douchen etc.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters