Motorola Moto 360 hands-on

De Motorola Moto 360 was al even bekend gemaakt, maar nu pas stelde Motorola het apparaat daadwerkelijk aan de pers voor. In deze hands-on hoor je onze eerste ervaringen met het apparaat.

Smartwatches komen in steeds meer soorten en maten beschikbaar en de nieuwste trend is dat fabrikanten met ronde display’s werken. Zo moet het apparaat meer de uitstraling van een normaal horloge krijgen. Naast de G Watch R, die we eerder bekeken, is er ook de Motorola Moto 360. Hoewel het scherm van deze smartwatch niet helemaal rond is, is het horloge zelf dat wel. De Moto 360 is gebouwd van roestvrij staal en erg clean ontworpen. De smartwatch heeft een zogenaamd ‘edge to edge’ display en zoals het een echt horloge betaamt een enkel rond knopje op de zijkant.

De Motorola Moto 360 draait op Google’s Android Wear-platform en is functioneel veder niet zo heel speciaal voor een smartwatch. Desondanks heeft het horloge wel alles erop en eraan. Een hartslagmeter aan de achterkant bijvoorbeeld en natuurlijk een ingebouwde stappenteller. Motorola ziet deze functies vooral als toevoegingen om het apparaat zo compleet mogelijk te maken. De fabrikant is er wel duidelijk over dat deze zaken er niet voor zorgen dat de Moto 360 een fitnesshorloge of iets dergelijks wordt. Men ziet de Moto 360 meer als mode-accessoire, zoals een echt horloge dat ook is. De Moto 360 is niet waterdicht, maar wel waterafstotend. Het horloge werkt volledig draadloos, zelfs het opladen gaat niet meer via een kabeltje. Daarvoor is een inductielader beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Waterafstotend is dat het bijvoorbeeld geen probleem is om ermee in de regen te lopen, waterdicht betekent dat je ermee kan gaan zwemmen, douchen etc.

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters