Motorola Moto 360 hands-on

De Motorola Moto 360 was al even bekend gemaakt, maar nu pas stelde Motorola het apparaat daadwerkelijk aan de pers voor. In deze hands-on hoor je onze eerste ervaringen met het apparaat.

Smartwatches komen in steeds meer soorten en maten beschikbaar en de nieuwste trend is dat fabrikanten met ronde display’s werken. Zo moet het apparaat meer de uitstraling van een normaal horloge krijgen. Naast de G Watch R, die we eerder bekeken, is er ook de Motorola Moto 360. Hoewel het scherm van deze smartwatch niet helemaal rond is, is het horloge zelf dat wel. De Moto 360 is gebouwd van roestvrij staal en erg clean ontworpen. De smartwatch heeft een zogenaamd ‘edge to edge’ display en zoals het een echt horloge betaamt een enkel rond knopje op de zijkant.

De Motorola Moto 360 draait op Google’s Android Wear-platform en is functioneel veder niet zo heel speciaal voor een smartwatch. Desondanks heeft het horloge wel alles erop en eraan. Een hartslagmeter aan de achterkant bijvoorbeeld en natuurlijk een ingebouwde stappenteller. Motorola ziet deze functies vooral als toevoegingen om het apparaat zo compleet mogelijk te maken. De fabrikant is er wel duidelijk over dat deze zaken er niet voor zorgen dat de Moto 360 een fitnesshorloge of iets dergelijks wordt. Men ziet de Moto 360 meer als mode-accessoire, zoals een echt horloge dat ook is. De Moto 360 is niet waterdicht, maar wel waterafstotend. Het horloge werkt volledig draadloos, zelfs het opladen gaat niet meer via een kabeltje. Daarvoor is een inductielader beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Waterafstotend is dat het bijvoorbeeld geen probleem is om ermee in de regen te lopen, waterdicht betekent dat je ermee kan gaan zwemmen, douchen etc.

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters