Motorola Moto E4 videopreview

De Motorola Moto E4 is de vierde generatie van de ooit zo baanbrekende Moto E. Is de budgetsmartphone nog steeds zo goed als zijn verre voorvader? In deze Motorola Moto E4 videopreview vertellen we het je.

Basic hardware

De hardware van de Motorola Moto E4 is vrij basic. Maar goed, wat verwacht je van een budgetsmartphone van €140. De telefoon heeft een 1,3GHz-quadcoreprocessor van MediaTek, 2GB werkgeheugen en een 5-inch 720p-scherm. Die processor is niet de snelste, dus je hoeft niet te verwachten dat de Moto E4 Plus een snelheidsduiveltje is. Het relatief ruime werkgeheugen van 2GB en de aardige opslagruimte van 16GB zorgen er wel voor dat je geen echte problemen met de prestaties zult hebben.

Foto’s maken doet de Moto E4 met zijn 8-megapixelcamera aan de achterkant. Die zijn niet briljant, maar je kunt in ieder geval snel een fotootje maken. Selfies maakt de smartphone in 5-megapixelresolutie, wat op zich aardig is in deze klasse. Nog leuker is dat Motorola een selfieflits heeft toegevoegd, zodat je ook tijdens het uitgaan nog enigszins je gezicht kunt zien.

Goede software

Motorola heeft het op softwaregebied eigenlijk altijd goed voor elkaar. Zo ook bij deze Moto E4. De smartphone draait op een schone build van Android 7.1 Nougat. Motorola heeft hier en daar wat toegevoegd, maar het is bijna niet zichtbaar. Bovendien zijn de toevoegingen die gedaan zijn over het algemeen nuttig. Zo heeft de Moto E4 een functie die meldingen kort weergeeft op een verder zwart scherm zodra ze binnenkomen.

Genoeg te bespreken dus. In de onderstaande Motorola Moto E4 videoreview praten we je in een paar minuten helemaal bij over de smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters