Motorola Moto E4 videopreview

De Motorola Moto E4 is de vierde generatie van de ooit zo baanbrekende Moto E. Is de budgetsmartphone nog steeds zo goed als zijn verre voorvader? In deze Motorola Moto E4 videopreview vertellen we het je.

Basic hardware

De hardware van de Motorola Moto E4 is vrij basic. Maar goed, wat verwacht je van een budgetsmartphone van €140. De telefoon heeft een 1,3GHz-quadcoreprocessor van MediaTek, 2GB werkgeheugen en een 5-inch 720p-scherm. Die processor is niet de snelste, dus je hoeft niet te verwachten dat de Moto E4 Plus een snelheidsduiveltje is. Het relatief ruime werkgeheugen van 2GB en de aardige opslagruimte van 16GB zorgen er wel voor dat je geen echte problemen met de prestaties zult hebben.

Foto’s maken doet de Moto E4 met zijn 8-megapixelcamera aan de achterkant. Die zijn niet briljant, maar je kunt in ieder geval snel een fotootje maken. Selfies maakt de smartphone in 5-megapixelresolutie, wat op zich aardig is in deze klasse. Nog leuker is dat Motorola een selfieflits heeft toegevoegd, zodat je ook tijdens het uitgaan nog enigszins je gezicht kunt zien.

Goede software

Motorola heeft het op softwaregebied eigenlijk altijd goed voor elkaar. Zo ook bij deze Moto E4. De smartphone draait op een schone build van Android 7.1 Nougat. Motorola heeft hier en daar wat toegevoegd, maar het is bijna niet zichtbaar. Bovendien zijn de toevoegingen die gedaan zijn over het algemeen nuttig. Zo heeft de Moto E4 een functie die meldingen kort weergeeft op een verder zwart scherm zodra ze binnenkomen.

Genoeg te bespreken dus. In de onderstaande Motorola Moto E4 videoreview praten we je in een paar minuten helemaal bij over de smartphone.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters