Motorola Moto G 2014 hands-on

BERLIJN – De Motorola Moto G is afgelopen week tijdens de update van een grote update voorzien. Het nieuwe model heet nog steeds Motorola Moto G en in deze video hoor je er alles over.

De nieuwe Motorola Moto G, die we maar even Moto G 2014 noemen, behoudt het concept van de originele Moto G, maar is weer helemaal up to date gemaakt. De smartphone ondersteunt twee simkaarten en kan eveneens een micro sd-kaart slikken, waardoor hij een stuk completer is dan zijn voorganger. De camera van de smartphone heeft ook een update gekregen en heeft nu een resolutie van 8 megapixel. Aan de voorkant zit een 2-megapixelcamera. Hoe de plaatjes zijn die daaruit komen is natuurlijk even afwachten, maar het klinkt alvast een stuk beter. Een andere vernieuwing op multimediavlak is dat er nu twee speakers aan de voorkant zitten die een stereo geluid voortbrengen. De laatste grote verandering zit in het scherm: die is met zijn doorsnede van vijf inch flink gegroeid.

In de basis is de Moto G 2014 echter nog steeds een midrangetelefoon die draait op een goed geoptimaliseerde standaard Androidbuild, waardoor hij vooral een goede gebruikservaring moet bieden. De chipset is dezelfde Snapdragon 400 van Qualcomm met vier processorkernen gebleven en ook de schermresolutie is met 720×1280 pixels precies hetzelfde. De Moto G 2014 ondersteunt helaas nog geen 4G, terwijl er wel een 4G-versie van zijn voorganger beschikbaar was. De nieuwe Motorola Moto G moet ergens in de komende maanden op de markt komen voor zo’n €200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters