Motorola Moto G 2014 hands-on

BERLIJN – De Motorola Moto G is afgelopen week tijdens de update van een grote update voorzien. Het nieuwe model heet nog steeds Motorola Moto G en in deze video hoor je er alles over.

De nieuwe Motorola Moto G, die we maar even Moto G 2014 noemen, behoudt het concept van de originele Moto G, maar is weer helemaal up to date gemaakt. De smartphone ondersteunt twee simkaarten en kan eveneens een micro sd-kaart slikken, waardoor hij een stuk completer is dan zijn voorganger. De camera van de smartphone heeft ook een update gekregen en heeft nu een resolutie van 8 megapixel. Aan de voorkant zit een 2-megapixelcamera. Hoe de plaatjes zijn die daaruit komen is natuurlijk even afwachten, maar het klinkt alvast een stuk beter. Een andere vernieuwing op multimediavlak is dat er nu twee speakers aan de voorkant zitten die een stereo geluid voortbrengen. De laatste grote verandering zit in het scherm: die is met zijn doorsnede van vijf inch flink gegroeid.

In de basis is de Moto G 2014 echter nog steeds een midrangetelefoon die draait op een goed geoptimaliseerde standaard Androidbuild, waardoor hij vooral een goede gebruikservaring moet bieden. De chipset is dezelfde Snapdragon 400 van Qualcomm met vier processorkernen gebleven en ook de schermresolutie is met 720×1280 pixels precies hetzelfde. De Moto G 2014 ondersteunt helaas nog geen 4G, terwijl er wel een 4G-versie van zijn voorganger beschikbaar was. De nieuwe Motorola Moto G moet ergens in de komende maanden op de markt komen voor zo’n €200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters