Motorola Moto G 2014 hands-on

BERLIJN – De Motorola Moto G is afgelopen week tijdens de update van een grote update voorzien. Het nieuwe model heet nog steeds Motorola Moto G en in deze video hoor je er alles over.

De nieuwe Motorola Moto G, die we maar even Moto G 2014 noemen, behoudt het concept van de originele Moto G, maar is weer helemaal up to date gemaakt. De smartphone ondersteunt twee simkaarten en kan eveneens een micro sd-kaart slikken, waardoor hij een stuk completer is dan zijn voorganger. De camera van de smartphone heeft ook een update gekregen en heeft nu een resolutie van 8 megapixel. Aan de voorkant zit een 2-megapixelcamera. Hoe de plaatjes zijn die daaruit komen is natuurlijk even afwachten, maar het klinkt alvast een stuk beter. Een andere vernieuwing op multimediavlak is dat er nu twee speakers aan de voorkant zitten die een stereo geluid voortbrengen. De laatste grote verandering zit in het scherm: die is met zijn doorsnede van vijf inch flink gegroeid.

In de basis is de Moto G 2014 echter nog steeds een midrangetelefoon die draait op een goed geoptimaliseerde standaard Androidbuild, waardoor hij vooral een goede gebruikservaring moet bieden. De chipset is dezelfde Snapdragon 400 van Qualcomm met vier processorkernen gebleven en ook de schermresolutie is met 720×1280 pixels precies hetzelfde. De Moto G 2014 ondersteunt helaas nog geen 4G, terwijl er wel een 4G-versie van zijn voorganger beschikbaar was. De nieuwe Motorola Moto G moet ergens in de komende maanden op de markt komen voor zo’n €200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters