Motorola Moto G 2014 hands-on

BERLIJN – De Motorola Moto G is afgelopen week tijdens de update van een grote update voorzien. Het nieuwe model heet nog steeds Motorola Moto G en in deze video hoor je er alles over.

De nieuwe Motorola Moto G, die we maar even Moto G 2014 noemen, behoudt het concept van de originele Moto G, maar is weer helemaal up to date gemaakt. De smartphone ondersteunt twee simkaarten en kan eveneens een micro sd-kaart slikken, waardoor hij een stuk completer is dan zijn voorganger. De camera van de smartphone heeft ook een update gekregen en heeft nu een resolutie van 8 megapixel. Aan de voorkant zit een 2-megapixelcamera. Hoe de plaatjes zijn die daaruit komen is natuurlijk even afwachten, maar het klinkt alvast een stuk beter. Een andere vernieuwing op multimediavlak is dat er nu twee speakers aan de voorkant zitten die een stereo geluid voortbrengen. De laatste grote verandering zit in het scherm: die is met zijn doorsnede van vijf inch flink gegroeid.

In de basis is de Moto G 2014 echter nog steeds een midrangetelefoon die draait op een goed geoptimaliseerde standaard Androidbuild, waardoor hij vooral een goede gebruikservaring moet bieden. De chipset is dezelfde Snapdragon 400 van Qualcomm met vier processorkernen gebleven en ook de schermresolutie is met 720×1280 pixels precies hetzelfde. De Moto G 2014 ondersteunt helaas nog geen 4G, terwijl er wel een 4G-versie van zijn voorganger beschikbaar was. De nieuwe Motorola Moto G moet ergens in de komende maanden op de markt komen voor zo’n €200.

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters