Motorola Moto G 2014 preview

Motorola komt dit jaar opnieuw met de Moto G, die wij voor het gemak maar tot 2014 editie gebombardeerd hebben. De smartphone blijft dicht bij het concept van zijn voorganger, maar heeft een aantal belangrijke upgrades gehad. In deze preview bekijken we hem.

Motorola had afgelopen tijd met zijn Moto G een enorm succes en nog steeds gaat de smartphone als warme broodjes over de toonbank. De nieuwe Moto G moet dat succes overdoen en heeft daarvoor de belangrijkste tekortkomingen van de oude smartphone opgelost. Misschien wel het grootste nadeel aan de originele Moto G was dat het geheugen niet uitbreidbaar was, iets dat bij deze nieuwe variant wel het geval is. Ook de slechte camera van de oude Moto G was niet een van zijn sterkste punten. De nieuwe Moto G heeft daarom een verbeterde camera met een hogere 8-megapixelresolutie gekregen. Het scherm is wat vergroot naar 5 inch en wordt nu geflankeerd door twee front facing speakers.

Los daarvan lijkt de Moto G erg op zijn voorganger. De smartphone heeft een 720p-display, wat voor zijn prijsklasse erg netjes is. Hij draait op een Snapdragon 400-processor van Qualcomm en heeft 1GB werkgeheugen. Vrij gemiddeld voor zijn segment, maar Motorola heeft in het verleden bewezen erg goede prestaties uit deze chip te kunnen persen. Een van de grootste nadelen van de smartphone is op het eerste gezicht dat 4G-netwerken niet ondersteund worden. Internetten moet je dus doen op een wat trager 3G-netwerk, hoewel de verwachting is dat ook deze nieuwe Moto G op termijn van een 4G-versie voorzien zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters