Motorola Moto G 2014 preview

Motorola komt dit jaar opnieuw met de Moto G, die wij voor het gemak maar tot 2014 editie gebombardeerd hebben. De smartphone blijft dicht bij het concept van zijn voorganger, maar heeft een aantal belangrijke upgrades gehad. In deze preview bekijken we hem.

Motorola had afgelopen tijd met zijn Moto G een enorm succes en nog steeds gaat de smartphone als warme broodjes over de toonbank. De nieuwe Moto G moet dat succes overdoen en heeft daarvoor de belangrijkste tekortkomingen van de oude smartphone opgelost. Misschien wel het grootste nadeel aan de originele Moto G was dat het geheugen niet uitbreidbaar was, iets dat bij deze nieuwe variant wel het geval is. Ook de slechte camera van de oude Moto G was niet een van zijn sterkste punten. De nieuwe Moto G heeft daarom een verbeterde camera met een hogere 8-megapixelresolutie gekregen. Het scherm is wat vergroot naar 5 inch en wordt nu geflankeerd door twee front facing speakers.

Los daarvan lijkt de Moto G erg op zijn voorganger. De smartphone heeft een 720p-display, wat voor zijn prijsklasse erg netjes is. Hij draait op een Snapdragon 400-processor van Qualcomm en heeft 1GB werkgeheugen. Vrij gemiddeld voor zijn segment, maar Motorola heeft in het verleden bewezen erg goede prestaties uit deze chip te kunnen persen. Een van de grootste nadelen van de smartphone is op het eerste gezicht dat 4G-netwerken niet ondersteund worden. Internetten moet je dus doen op een wat trager 3G-netwerk, hoewel de verwachting is dat ook deze nieuwe Moto G op termijn van een 4G-versie voorzien zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters