Motorola Moto G 2014 vs Sony Xperia M2 review

De Motorola Moto G 2014 werd in onze review al uitgeroepen tot een van de beste toestellen die je voor dit geld kunt krijgen. In deze video kijken we hoe hij zich staande houdt tegen de Sony Xperia M2.

Op papier doet de Moto G 2014 het net wat beter. Dat heeft vooral met zijn scherm te maken: dat wint het met zijn 720p-resolutie van de qHD-resolutie die de Xperia M2 heeft. Daarnaast is het formaat beter: 5 inch tegenover 4,8 inch, terwijl de Moto G toch kleiner is dan de Xperia M2. Los daarvan schelen de smartphones niet zo veel. Beiden hebben een Snapdragon 400-processor en 1GB werkgeheugen en beiden hebben een 8-megapixelcamera. De Xperia M2 ondersteunt lte, de Moto G 2014 heeft daarvoor in de plaats een dualsim-functie. De verschillen op papier zijn dus zeker aanwezig, maar vrij minimaal. Toch zal de Moto G 2014 voor de meeste mensen de betere keuze zijn in de praktijk. In deze video onderbouwen we waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jerry L. -

    Ik vind de Motorola Moto G 2014 een mooi toestel. Mijn moedertje is opzoek naar haar eerste smartphone en had een budget van rond de 200 euro. Daarop raadde ik haar deze aan. Totdat ik zag dat op 17 november 2014 de Honor 3C uitkomt. De Honor 3C heeft iets betere specs en dat voor een schappelijke prijs van 139,99 euro! Ik hoop dat jullie de Honor 3C nog gaan checken zodat ik een weloverwogen advies kan geven aan me moedertje.

    1. Dominick -

      Die betere specs valt wel mee hoor. Je krijgt een wat betere front camera en 2GB ram, maar de Qualcomm processor wordt wel ingeruild voor eentje van MediaTek. Als je een budget van €200 hebt denk ik dat je met deze Moto G beter zit. Maar als het prijsverschil veel uitmaakt dan is de Honor wellicht een betere keuze idd. Ik denk dat we hem wel gaan reviewen, maar durf het niet te beloven

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters