Motorola Moto G 2015 videoreview

De Motorola Moto G 2015 is misschien niet het nieuwe vlaggenschip van Motorola; het is de komende tijd wel de belangrijkste smartphone voor de fabrikant. In deze videoreview kijken we of de telefoon zijn prijs waard is.

De Moto G-serie heeft Motorola opnieuw op de kaart gezet in Nederland. De relatief goedkope toestellen met schone Androidbuild zijn razend populair en we keken dan ook met argusogen uit naar de derde generatie. Inmiddels is die verkrijgbaar en hebben we hem aan een volledige review kunnen onderwerpen. Daar heeft hij zich erg goed doorheen geslagen, kunnen we je alvast verklappen. De Moto G 2015 kost €200. Voor dat geld krijg je een telefoon met 1GB werkgeheugen, een Snapdragon 410-processor, een 5-inch 720p-display en een 13-megapixelcamera. De software is de meest recente versie van Android, versie 5,1 Lollipop. Daar heeft Motorola geen eigen schil overheen geplaatst en een update naar Android Marshmallow zal relatief snel voor het toestel uitgebracht worden. De Motorola Moto G 2015 heeft een ergonomisch ontwerp dat met verwisselbare achterkantjes te personaliseren is. Als leuke extra is de telefoon waterdicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Pimpie -

    Hallo, Ik ben nu nog in het bezit van een Motorola Moto G 1gen! Maar ik wil graag een nieuw toestel… Nou twijfel ik heel er tussen de Motorola Moto G 3rd gen met 16gb geheugen En 2gb ram! Of de Sony Xperia M5! Aleen is de Sony niet in Nederland verkrijgbaar. En eek nog eens een dikke €100 duurder.
    Of hebben jullie andere alternatieve voor een prijs van +-€350 Bij voorkeur een toestel dat niet echt groter Is dan 5 inch..

    1. Dominick -

      De M4 Aqua is qua scherm en camera vergelijkbaar, de software is wat minder dan bij deze Motorola. Maar hij is wel krachtiger en mooier ontworpen (hoewel daar natuurlijk over te twisten valt). Ik zou toch wel voor de M4 Aqua gaan dan als de prijs niet meespeelt.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters