Motorola Moto G 2015 vs Samsung Galaxy J5 review

Zowel de Motorola Moto G en Samsung Galaxy J5 zijn low-budget smartphones, die zelfs met een lage prijs erg veel te bieden hebben. In deze video, gaan we ze eens naast elkaar leggen en helemaal bespreken.

Wanneer je beide toestellen naast elkaar legt, zal je merken dat ze zowel hun verschillen, als gelijkenissen hebben. Beide toestellen maken vooral gebruik van plastic, al heb je op de J5 een ‘nep chrome’ rand, wat er net iets meer premium uit ziet dan de Moto G. Ook is de J5 iets dunner en groter. De displays van zowel de Moto G als J5 zijn even groot en scherp, alleen heeft de J5 het voordeel dat hij een een amoled display heeft. Kleuren worden bijgevolg net iets beter weergegeven op de J5 dan op de Moto G. Prestatiegewijs zijn beide toestel erg aan elkaar gewaagd, ze hebben dan ook allebei dezelfde Snapdragon 410-processor. Deze is in de Motorola net iets hoger geklokt, maar de J5 heeft wel 0,5GB meer werkgeheugen (1,5GB). Kijk je naar de software, dan is er een wereld van verschil tussen de Moto G en de J5. In deze video, gaan we je over dit alles meer vertellen, om je zo te helpen kiezen welk van beide toestellen het best bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Theo Westra -

  Dit is mijn favoriete All About Phones video omdat deze video me enorm geholpen heeft met het kiezen van mijn smartphone.

  Ps: Ik heb uiteindelijk gekozen voor de samsung galaxy j5.

 2. Theo Westra -

  Dit is mijn favoriete All About Phones video omdat deze video me enorm geholpen heeft met het kiezen van mijn smartphone.

  1. Sebastien Debaenst -

   Ja. Omdat ze daar allebei even goed in zijn. We gaan dit alleen maar vermelden in een vergelijking als we er echt problemen mee hadden.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters