Motorola Moto G5 hands-on video

Lenovo’s ster van het Mobile World Congress was de vernieuwde Moto G5-lijn. In deze Motorola Moto G5 hands-on video bespreken we de goedkoopste smartphone in die lijn.

Moto G

Al jaren is de Moto G-lijn een van de beste goedkope smartphonelijnen op de markt. De originele Moto G herdefinieerde zelfs wat je als gebruiker van een goedkope Androidsmartphone kon verwachten. Ook de tweede en derde Moto G waren een schot in de roos. Generatie vier was goed en populair, maar niet zo speciaal meer als de eerdere generaties. Inmiddels is het tijd voor de vijfde generatie Moto G, die uit twee toestellen bestaat: de Moto G5 en Moto G5 Plus. De Motorola Moto G5 is met zijn prijs van €200 de goedkoopste van de twee en in deze hands-on video vertellen we je er alles over.

Schone Androidsoftware

Een van de belangrijkste speerpunten van de Motorola-smartphones van Lenovo is dat er geen drukke schil over Android heen ligt. Ook in het geval van de Moto G5 krijg je een schone Androidbuild voorgeschoteld. Lenovo heeft een paar apps toegevoegd, maar daar blijft het wel zo’n beetje bij. De smartphone draait op een achtkernige Qualcomm Snapdragon 430-processor, heeft 3GB werkgeheugen, is voorzien van een 13-megapixelcamera en is in een metalen behuizing gehesen. Voorop zit een vingerafdrukscanner waarmee je de telefoon eenvoudig kunt ontgrendelen. Ook niet onbelangrijk: je kunt de batterij van de Moto G5 zelf vervangen. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer en is een welkome verandering.

Genoeg om over te praten dus in deze Motorola Moto G5 hands-on video. Klik hieronder op de play-knop en dan weet je in tweeënhalve minuut alles over deze nieuwe budgetsmartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters