Motorola Moto G5 Plus videoreview

Motorola zet met de Moto G5 Plus een grotere broer van de Moto G5 op de markt. De smartphone is wat groter, wat beter en wat duurder. In deze Motorola Moto G5 Plus videoreview zoeken we uit of hij de meerprijs tegenover zijn kleine broertje waard is.

Familie met verschillen

 

Wie de Moto G5 Plus naast zijn goedkopere broertje legt zal twee belangrijke upgrades zien: de camera en de processor. De processor is een achtkernige Qualcomm Snapdragon 625 tegenover de Snapdragon 430 in de G5. De camera heeft wat minder megapixel gekregen, maar presteert in de praktijk wel beter vanwege de betere sensor. Verder heeft de Motorola Moto G5 Plus een wat groter scherm, meer opslagruimte en een iets grotere batterij dan de G5.

Moto G-lijn

In de basis volgt Lenovo, het bedrijf achter de Motorola-smartphones, met de Moto G5 Plus het bekende concept van de Moto G-lijn. Dat wil zeggen: no-nonsense ontwerp en functionaliteit gekoppeld aan schone Androidsoftware. Dat laatste zorgt ervoor dat het toestel vlot werkt en een rustige interface heeft. Dit jaar heeft Lenovo het ontwerp voorzien van een metalen achterkant. De camerasensor van de Moto G5 Plus is nagenoeg hetzelfde als die van de Samsung Galaxy S7 en de telefoon schiet dan ook nette plaatjes.

De Motorola Moto G5 Plus zit met zijn prijs van €275 netjes in het middensegment en wat hoger in de markt dan de Moto G5. In deze Motorola Moto G5 Plus videoreview vertellen we je alles over de smartphone en bekijken we of hij de moeite waard is.

iPhone SE 2

De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters