Motorola Moto G5 vs Motorola Moto G5 Plus review

De Motorola Moto G5-lijn van Lenovo bestaat uit twee toestellen: de Moto G5 en de Moto G5 Plus. Maar wat zijn precies de verschillen? En is de Moto G5 Plus zijn meerprijs waard? In deze vergelijkingsvideo zoeken we het voor je uit.

Moto G-lijn

De Moto G-lijn van Motorola en later Lenovo volgt al jaren hetzelfde concept. Dat wil zeggen: no-nonsense ontwerp en functionaliteit gekoppeld aan schone Androidsoftware. Dat blijkt over het algemeen een groot succes te zijn. Vooral de software valt in de smaak en zorgt ervoor dat het toestel vlot werkt en een rustige interface heeft.

Voor de Moto G5-serie heeft Lenovo gekozen voor een metalen achterkant. Daarmee is het ontwerp iets spannender dan dat van zijn voorgangers, hoewel de waterdichtheid van de Moto G3 nergens meer te bekennen is.

Grote broer

De Motorola Moto G5 heeft dit jaar een grote broer gekregen in de vorm van de Moto G5 Plus. Die heeft een scherm dat 0,2″ groter is en wat betere specificaties. De camerasensor van de Moto G5 Plus is bijvoorbeeld nagenoeg hetzelfde als die van de Samsung Galaxy S7, waardoor hij een stuk betere foto’s schiet dan de Moto G5. Ook de processor is sneller en de batterij is wat groter.

De Motorola Moto G5 Plus zit met zijn prijs van €265 netjes in het middensegment en wat hoger in de markt dan de Moto G5. Die kost namelijk ongeveer €190. Wat je voor die €75 extra precies krijgt? In deze video leggen we je het haarfijn uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Rita -

    Er is ook een Motorola Moto M 32 GB GOUD in de prijsklasse van 269,– of nog minder… Welke van die 2 smartphones heeft een (lichte ) voorkeur. De Motorola Moto G5 PLUS of de Motorola Moto M, ook met 32 GB interne opslag.

Samsung Galaxy event

Tipster onthult belangrijke componenten Galaxy S9 handsets lees verder

Motorola Moto G5 Plus

5 redenen om (niet) voor de Motorola Moto G5 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters