Motorola Moto G5 vs Motorola Moto G5 Plus review

De Motorola Moto G5-lijn van Lenovo bestaat uit twee toestellen: de Moto G5 en de Moto G5 Plus. Maar wat zijn precies de verschillen? En is de Moto G5 Plus zijn meerprijs waard? In deze vergelijkingsvideo zoeken we het voor je uit.

Moto G-lijn

De Moto G-lijn van Motorola en later Lenovo volgt al jaren hetzelfde concept. Dat wil zeggen: no-nonsense ontwerp en functionaliteit gekoppeld aan schone Androidsoftware. Dat blijkt over het algemeen een groot succes te zijn. Vooral de software valt in de smaak en zorgt ervoor dat het toestel vlot werkt en een rustige interface heeft.

Voor de Moto G5-serie heeft Lenovo gekozen voor een metalen achterkant. Daarmee is het ontwerp iets spannender dan dat van zijn voorgangers, hoewel de waterdichtheid van de Moto G3 nergens meer te bekennen is.

Grote broer

De Motorola Moto G5 heeft dit jaar een grote broer gekregen in de vorm van de Moto G5 Plus. Die heeft een scherm dat 0,2″ groter is en wat betere specificaties. De camerasensor van de Moto G5 Plus is bijvoorbeeld nagenoeg hetzelfde als die van de Samsung Galaxy S7, waardoor hij een stuk betere foto’s schiet dan de Moto G5. Ook de processor is sneller en de batterij is wat groter.

De Motorola Moto G5 Plus zit met zijn prijs van €265 netjes in het middensegment en wat hoger in de markt dan de Moto G5. Die kost namelijk ongeveer €190. Wat je voor die €75 extra precies krijgt? In deze video leggen we je het haarfijn uit.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters