Motorola Moto G5 vs Motorola Moto G5 Plus review

De Motorola Moto G5-lijn van Lenovo bestaat uit twee toestellen: de Moto G5 en de Moto G5 Plus. Maar wat zijn precies de verschillen? En is de Moto G5 Plus zijn meerprijs waard? In deze vergelijkingsvideo zoeken we het voor je uit.

Moto G-lijn

De Moto G-lijn van Motorola en later Lenovo volgt al jaren hetzelfde concept. Dat wil zeggen: no-nonsense ontwerp en functionaliteit gekoppeld aan schone Androidsoftware. Dat blijkt over het algemeen een groot succes te zijn. Vooral de software valt in de smaak en zorgt ervoor dat het toestel vlot werkt en een rustige interface heeft.

Voor de Moto G5-serie heeft Lenovo gekozen voor een metalen achterkant. Daarmee is het ontwerp iets spannender dan dat van zijn voorgangers, hoewel de waterdichtheid van de Moto G3 nergens meer te bekennen is.

Grote broer

De Motorola Moto G5 heeft dit jaar een grote broer gekregen in de vorm van de Moto G5 Plus. Die heeft een scherm dat 0,2″ groter is en wat betere specificaties. De camerasensor van de Moto G5 Plus is bijvoorbeeld nagenoeg hetzelfde als die van de Samsung Galaxy S7, waardoor hij een stuk betere foto’s schiet dan de Moto G5. Ook de processor is sneller en de batterij is wat groter.

De Motorola Moto G5 Plus zit met zijn prijs van €265 netjes in het middensegment en wat hoger in de markt dan de Moto G5. Die kost namelijk ongeveer €190. Wat je voor die €75 extra precies krijgt? In deze video leggen we je het haarfijn uit.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters