Motorola Moto G5S Plus videoreview

De Motorola Moto G5S Plus is een mid-life upgrade van de populaire Moto G5 Plus. Hij is vooral mooier en heeft een tweede camera gekregen als mooie extra. In deze Motorola Moto G5S Plus videoreview checken we of hij zijn meerprijs waard is.

Visuele upgrade

De Moto G5 Plus was een van de eerste Moto G-telefoons met een aluminium behuizing. Fijn, maar helaas zag hij er nog niet erg fraai uit. Dat heeft Motorola bij de Moto G5S Plus opgelost, en dat is meteen een van de grootste upgrades van het toestel.

Ook niet onbelangrijk: Motorola heeft de camera op de schop gegooid. De enkele 12-megapixelsensor is vervangen door een dubbele camera met een primaire 13-megapixelsensor. Dat klinkt als een mooie verbetering, maar in de praktijk valt dat een beetje tegen. Maar daarover in deze videoreview meer.

Typische Moto G

Los van alle upgrades is de Moto G5S Plus vooral een typische Moto G. Dat wil zeggen: een smartphone met een schone Android-interface, snelle prestaties en weinig noemenswaardige extra’s. Voor krap €300 krijg je met de Moto G5S Plus een smartphone met een 5,5-inch full HD-scherm, een Snapdragon 625-chipset, 4GB werkgeheugen en dualsim-ondersteuning. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh en presteert prima.

De Motorola Moto G5S Plus is dus zeker een goede deal, maar zijn wat oudere broertje is dat misschien nog wel meer. Als je alles wilt weten over de Motorola Moto G5 Plus, dan kun je terecht in onze uitgebreide geschreven review van dat toestel. Absoluut een aanrader als je het ontwerp van een smartphone wat minder belangrijk vindt.

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters