Motorola Moto G5S Plus videoreview

De Motorola Moto G5S Plus is een mid-life upgrade van de populaire Moto G5 Plus. Hij is vooral mooier en heeft een tweede camera gekregen als mooie extra. In deze Motorola Moto G5S Plus videoreview checken we of hij zijn meerprijs waard is.

Visuele upgrade

De Moto G5 Plus was een van de eerste Moto G-telefoons met een aluminium behuizing. Fijn, maar helaas zag hij er nog niet erg fraai uit. Dat heeft Motorola bij de Moto G5S Plus opgelost, en dat is meteen een van de grootste upgrades van het toestel.

Ook niet onbelangrijk: Motorola heeft de camera op de schop gegooid. De enkele 12-megapixelsensor is vervangen door een dubbele camera met een primaire 13-megapixelsensor. Dat klinkt als een mooie verbetering, maar in de praktijk valt dat een beetje tegen. Maar daarover in deze videoreview meer.

Typische Moto G

Los van alle upgrades is de Moto G5S Plus vooral een typische Moto G. Dat wil zeggen: een smartphone met een schone Android-interface, snelle prestaties en weinig noemenswaardige extra’s. Voor krap €300 krijg je met de Moto G5S Plus een smartphone met een 5,5-inch full HD-scherm, een Snapdragon 625-chipset, 4GB werkgeheugen en dualsim-ondersteuning. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh en presteert prima.

De Motorola Moto G5S Plus is dus zeker een goede deal, maar zijn wat oudere broertje is dat misschien nog wel meer. Als je alles wilt weten over de Motorola Moto G5 Plus, dan kun je terecht in onze uitgebreide geschreven review van dat toestel. Absoluut een aanrader als je het ontwerp van een smartphone wat minder belangrijk vindt.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters