Motorola Moto X4 videopreview

Lenovo’s mobiele headliner tijdens de IFA 2017 was de Motorola Moto X4. De Moto X4 is een stijlvolle smartphone in het middensegment en heeft een paar leuke trucjes voor ons in petto. Zo heeft hij een dubbele camera en is hij waterdicht. In deze Motorola Moto X4 preview bespreken we hem.

Moto X herboren

Lenovo had al een tijdje niks van de Moto X-lijn laten horen. De voormalige vlaggenschepen van Motorola stonden altijd al voor fijne software en mooi design. Die twee eigenschappen komen in de Moto X4 terug, maar dan wel in het middensegment. De Moto X4 gaat €399 kosten en is daarmee relatief voordelig.

Voor dat geld krijg je een telefoon die dus vooral uitblinkt in zijn ontwerp. De glazen voor- en achterkant worden omgeven door een metalen rand. Dat alles zit in een waterdichte body waarin de camera opvallend mooi verwerkt zit. Die camera is ook bijzonder: naast de gewone 12-megapixelcamera ligt een 8-megapixelcamera met een groothoeklens. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig groepsfoto’s maken.

Midrange specificaties

De specificaties van de Moto X4 zijn verder zoals je ze mag verwachten van een midranger. De smartphone heeft een achtkernige Snapdragon 630-chipset en 4GB werkgeheugen. De opslagruimte is 32GB en kan uitgebreid worden met en micro sd-kaartje. Het toestel heeft een 3000mAh-accu, die in combinatie met de vrij zuinige chipset voor een lange gebruiksduur moet zorgen.

Het scherm van de Moto X4 is 5,2 inch groot en heeft een full HD-resolutie. Prima, maar niets speciaals voor deze prijsklasse. De software is gebaseerd op Android 7.1 Nougat en heeft bijna geen veranderingen ondergaan. Maar Motorola heeft wel wat leuke dingen toegevoegd. Zo is er het Moto Display always-on-scherm en kun je de Moto X4 met meerdere bluetooth-apparaten tegelijk verbinden. Die krijgen allemaal hetzelfde geluid door, zodat je bijvoorbeeld een eigen silent disco kunt bouwen.

HTC U12 Plus review

HTC U12+ videoreview lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters