Motorola Moto Z2 Force videopreview

Lenovo kondigde vorige week tijdens de IFA aan dat zijn meest recente high-endsmartphone ook zijn weg naar de Europese winkels zal vinden. Met zijn prijs van €850 is de Moto Z2 Force echter niet voor iedereen weggelegd. In deze Motorola Moto Z2 Force preview checken we of hij de moeite waard is.

Moto Mods

Een van de unieke features van de Moto Z2 Play is dat hij ondersteuning biedt voor Moto Mods. Die opklikbare accessoires werden vorig jaar met de eerste Moto Z gelanceerd en zijn moeiteloos compatibel met de Moto Z2-serie. Bovendien blijft het lijstje beschikbare mods steeds maar groeien, waardoor er nu al heel wat interessante opties zijn.

Naast de bestaande mods, waaronder een zoomcamera, projector, gamepad en externe speaker kondigde Lenovo afgelopen week ook een nieuwe mod aan. De Moto 360 camera is met een prijs van rond de €300 niet goedkoop, maar voegt wel een heel toffe functie aan de Moto Z2 Force toe.

Onbreekbaar scherm

Ook uniek voor de Moto Z2 Force: het onbreekbare scherm. Door een speciale opbouw van het scherm zou hij zonder problemen op de grond moeten kunnen vallen. Dat hebben we niet uitgeprobeerd en raden we jou ook niet aan, maar in ieder geval betekent het dat de Moto Z2 Force tegen een stootje kan. En dat is fijn.

Los daarvan is het ontwerp van de smartphone dun en strak, maar ook vrij standaard. Hij is niet waterdicht, heeft geen kleine schermranden en ziet er eigenlijk grotendeels zo uit als de Moto Z van vorig jaar. Minpuntje voor Lenovo.

High-end specificaties

Intern zit het wel snor met de smartphone. Hij heeft een 5,5-inch amoledscherm, een Snapdragon 835-chipset en een dubbele 12-megapixelcamera. De software is gebaseerd op Android Nougat en heeft bijna geen aanpassingen gekregen, wat betekent dat de Z2 Force prettig in gebruik is.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters