Nokia 3310 2017 hands-on video

Middels de nostalgische Nokia 3310 2017 werd op slimme wijze weer alle aandacht op het Finse merk gevestigd. Wij gingen hands-on met het onverwoestbare hebbedingetje.

Nokia is terug!

Na jaren wachten wegens de voorwaarden van de overname door Microsoft is Nokia nu helemaal terug. Nou ja, HMD Global. Dat het Finse bedrijf dat nieuwe Nokia smartphones uitbrengt. HMD Global bestaat uit veel voormalige medewerkers van Nokia. We hebben het dus niet over een gevalletje TCL die slechts de licentie BlackBerry gebruikt.

Nokia 3310 2017

Maar hoe trek je als HMD Global alle aandacht? Precies, nostalgie als wapenfeit inzetten. Dat deed het met een van de meest iconische toestellen aller tijden, de Nokia 3310. Je weet wel, de onverwoestbare telefoon die bijna iedereen had. Waar nog steeds grappen over worden gemaakt. Dat toestel is nu helemaal terug, want HMD Global heeft de Nokia 3310 2017 uitgebracht.

Ouderwets Snake spelen

Nostalgie in een modern jasje. Verwacht dan ook geen volwaardige smartphone. In plaats daarvan krijg je een featurephone die toch net iets meer in zijn mars heeft dan het origineel. Je kunt er bijvoorbeeld een microSD-kaartje in steken, het toestel heeft een webbrowser en een fm-radio! Maar bovenal zullen fans blij zijn om te horen dat je weer lekker ouderwets Snake kunt spelen.

Hands-on in Barcelona

De Nokia 3310 2017 is dus een grote marketingstunt, waarmee ook de nieuwe Nokia 6 bijvoorbeeld weer in de schijnwerpers komt te staan. Maar is het toestelletje ook de moeite waard als je de nostalgische bril af zet? Dat heeft Dominick in Barcelona voor je uitgezocht. Hij ging namelijk hands-on met het onverwoestbare hebbedingetje. Check snel de onderstaande video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Rita -

    De oorspronkelijke Nokia 3310 had exact nagemaakt kunnen worden maar dan alléén met een kleurenschermpje zoals de Nokia 3510i en een betere batterij. Pas dan zou ik het echte nostalgische gevoel terugkrijgen maar zeker niet bij dit opgepimpte 3310 telefoontje. Ik vind het een nogal kinderachtig model geworden met die zuurstok kleuren. Die originele had dat totaal niet en lag ook heerlijk in de hand met zijn stevige body in die mooie antraciet kleur. Ik zweer bij de enige echte van vroeger.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters