Nokia 3310 2017 hands-on video

Middels de nostalgische Nokia 3310 2017 werd op slimme wijze weer alle aandacht op het Finse merk gevestigd. Wij gingen hands-on met het onverwoestbare hebbedingetje.

Nokia is terug!

Na jaren wachten wegens de voorwaarden van de overname door Microsoft is Nokia nu helemaal terug. Nou ja, HMD Global. Dat het Finse bedrijf dat nieuwe Nokia smartphones uitbrengt. HMD Global bestaat uit veel voormalige medewerkers van Nokia. We hebben het dus niet over een gevalletje TCL die slechts de licentie BlackBerry gebruikt.

Nokia 3310 2017

Maar hoe trek je als HMD Global alle aandacht? Precies, nostalgie als wapenfeit inzetten. Dat deed het met een van de meest iconische toestellen aller tijden, de Nokia 3310. Je weet wel, de onverwoestbare telefoon die bijna iedereen had. Waar nog steeds grappen over worden gemaakt. Dat toestel is nu helemaal terug, want HMD Global heeft de Nokia 3310 2017 uitgebracht.

Ouderwets Snake spelen

Nostalgie in een modern jasje. Verwacht dan ook geen volwaardige smartphone. In plaats daarvan krijg je een featurephone die toch net iets meer in zijn mars heeft dan het origineel. Je kunt er bijvoorbeeld een microSD-kaartje in steken, het toestel heeft een webbrowser en een fm-radio! Maar bovenal zullen fans blij zijn om te horen dat je weer lekker ouderwets Snake kunt spelen.

Hands-on in Barcelona

De Nokia 3310 2017 is dus een grote marketingstunt, waarmee ook de nieuwe Nokia 6 bijvoorbeeld weer in de schijnwerpers komt te staan. Maar is het toestelletje ook de moeite waard als je de nostalgische bril af zet? Dat heeft Dominick in Barcelona voor je uitgezocht. Hij ging namelijk hands-on met het onverwoestbare hebbedingetje. Check snel de onderstaande video!

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Oppo A3

Chinese mobiele provider lekt alvast specs Oppo A3 lees verder

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters