5 redenen om de Nokia 7 Plus (niet) te kopen

De Nokia 7 Plus is een van de beste en meestbesproken smartphones in het middensegment van dit jaar. Inmiddels, een flink aantal maanden na de release, is de prijs gezakt en de markt veranderd. Is de Nokia 7 Plus nog steeds de moeite waard? En waarom zou je hem wel of niet aanschaffen? Wil je een Nokia 7 Plus kopen, check dan zeker even deze video!

Degelijk en snel

Eigenlijk blinkt de 7 Plus in twee dingen echt uit. Zijn snelle en schone software en zijn degelijke ontwerp. Twee zaken die vrij essentieel zijn in het dagelijks gebruik van een smartphone. Wat dat betreft heeft de Nokia 7 Plus dus goede kaarten in handen. Voor de €350 die hij nog kost krijg je een toestel dat tegen een stootje kan en fijn is in gebruik.

Bovendien heeft de Nokia 7 Plus een erg grote accu. En hoewel uit onze review bleek dat die misschien een beetje tegenvalt voor zijn specificaties, blijft het een van de betere batterijen die je in een middeklassetelefoon kunt krijgen. Zo gaat het toestel lekker lang mee.

Stevige concurrentie

Daar staat tegenover dat de Nokia 7 Plus stevige concurrentie heeft gekregen sinds zijn release. Het belangrijkste voordeel daarvan is de Xiaomi Mi A2, die niet zozeer beter is maar wel een stuk goedkoper. Rond de prijs van de Nokia 7 Plus kun je tegenwoordig toestellen als de Pocophone F1 en Honor Play krijgen, die een stuk sneller zijn maar wel met hun eigen setje nadelen komen.

De Nokia 7 Plus is dus vooral allround een goede optie. In de onderstaande video leggen we dat uit aan de hand van drie redenen om hem te kopen en twee redenen om hem niet te kopen. Wil je na het zien van deze video toch geen Nokia 7 Plus kopen? Check dan ook de alternatieven in onze top 5 beste smartphones onder €350.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters