Nokia 8 videoreview

Nokia is terug en laat met de Nokia 8 zien wat het in huis heeft. In deze Nokia 8 videoreview bekijken we of het toestel de moeite waard is en in hoeverre het nieuwe Nokia zijn naam eer aan doet.

Nokia is terug

Na jaren afwezigheid is Nokia in 2017 eindelijk weer teruggekomen op de smartphonemarkt. Het nieuw opgerichte bedrijf HMD Global brengt onder de Nokia-vlag Androidsmartphones en ‘gewone’ telefoons uit.

HMD probeert het Nokia-merk eer aan te doen door degelijke smartphones te ontwerpen die niet teveel kosten. Bovendien onderscheiden de nieuwe Nokia-toestellen zich door een schone versie van Android en – als we HMD mogen geloven – snelle updates.

Nokia 8

De Nokia 8 is voorlopig de beste smartphone die Nokia te bieden heeft. Speciaal voor dit toestel is de samenwerking met Zeiss op cameragebied weer uit de mottenballen gehaald. De dubbele 13-megapixelcamera op de achterkant heeft Zeiss-lenzen die een goede beeldkwaliteit moeten garanderen. Dat lukt overigens maar deels; daarover in de video meer.

Los van de camera is de Nokia 8 een vrij doorsnee high-endsmartphone met onder andere een 5,3-inch QHD-scherm, een Qualcomm Snapdragon 835-chipset en 4GB werkgeheugen. De behuizing is gemaakt van aluminium en spatwaterbestendig. Volledige waterdichtheid mist hij echter.

Benieuwd naar ons volledige oordeel over de Nokia 8? Bekijk dan snel de videoreview, of ga voor onze geschreven Nokia 8 review via de link hieronder.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters