Nokia 8 videoreview

Nokia is terug en laat met de Nokia 8 zien wat het in huis heeft. In deze Nokia 8 videoreview bekijken we of het toestel de moeite waard is en in hoeverre het nieuwe Nokia zijn naam eer aan doet.

Nokia is terug

Na jaren afwezigheid is Nokia in 2017 eindelijk weer teruggekomen op de smartphonemarkt. Het nieuw opgerichte bedrijf HMD Global brengt onder de Nokia-vlag Androidsmartphones en ‘gewone’ telefoons uit.

HMD probeert het Nokia-merk eer aan te doen door degelijke smartphones te ontwerpen die niet teveel kosten. Bovendien onderscheiden de nieuwe Nokia-toestellen zich door een schone versie van Android en – als we HMD mogen geloven – snelle updates.

Nokia 8

De Nokia 8 is voorlopig de beste smartphone die Nokia te bieden heeft. Speciaal voor dit toestel is de samenwerking met Zeiss op cameragebied weer uit de mottenballen gehaald. De dubbele 13-megapixelcamera op de achterkant heeft Zeiss-lenzen die een goede beeldkwaliteit moeten garanderen. Dat lukt overigens maar deels; daarover in de video meer.

Los van de camera is de Nokia 8 een vrij doorsnee high-endsmartphone met onder andere een 5,3-inch QHD-scherm, een Qualcomm Snapdragon 835-chipset en 4GB werkgeheugen. De behuizing is gemaakt van aluminium en spatwaterbestendig. Volledige waterdichtheid mist hij echter.

Benieuwd naar ons volledige oordeel over de Nokia 8? Bekijk dan snel de videoreview, of ga voor onze geschreven Nokia 8 review via de link hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio -

    Balen dat de camera toch wat tegenvalt. Daar stond Nokia JUIST bekend om. Nu is het echt een no nonsense telefoon. Niet meer niet minder. Het lijkt mij dus een goede telefoon naar veel te onopvallend waardoor je niet kan opboksen tegen een reus als Samsung

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters