Nokia 8 videoreview

Nokia is terug en laat met de Nokia 8 zien wat het in huis heeft. In deze Nokia 8 videoreview bekijken we of het toestel de moeite waard is en in hoeverre het nieuwe Nokia zijn naam eer aan doet.

Nokia is terug

Na jaren afwezigheid is Nokia in 2017 eindelijk weer teruggekomen op de smartphonemarkt. Het nieuw opgerichte bedrijf HMD Global brengt onder de Nokia-vlag Androidsmartphones en ‘gewone’ telefoons uit.

HMD probeert het Nokia-merk eer aan te doen door degelijke smartphones te ontwerpen die niet teveel kosten. Bovendien onderscheiden de nieuwe Nokia-toestellen zich door een schone versie van Android en – als we HMD mogen geloven – snelle updates.

Nokia 8

De Nokia 8 is voorlopig de beste smartphone die Nokia te bieden heeft. Speciaal voor dit toestel is de samenwerking met Zeiss op cameragebied weer uit de mottenballen gehaald. De dubbele 13-megapixelcamera op de achterkant heeft Zeiss-lenzen die een goede beeldkwaliteit moeten garanderen. Dat lukt overigens maar deels; daarover in de video meer.

Los van de camera is de Nokia 8 een vrij doorsnee high-endsmartphone met onder andere een 5,3-inch QHD-scherm, een Qualcomm Snapdragon 835-chipset en 4GB werkgeheugen. De behuizing is gemaakt van aluminium en spatwaterbestendig. Volledige waterdichtheid mist hij echter.

Benieuwd naar ons volledige oordeel over de Nokia 8? Bekijk dan snel de videoreview, of ga voor onze geschreven Nokia 8 review via de link hieronder.

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters