Nokia Lumia 920 preview

We hebben inmiddels de Nokia Lumia 920 binnen gekregen op de redactie en dat betekent dat we een preview hebben kunnen schieten. De komende tijd gaan we hem uitgebreid reviewen, maar tot die tijd moet je het nog even doen met deze preview van deze nieuwe Lumia van Nokia.

Nokia lanceerde vandaag officieel voor de Nederlandse pers de Lumia 920 en de Lumia 820. Tijdens de persconferentie wist Marketing Manager Pauls Mols van Nokia Benelux te bevestigen hoeveel beide toestellen zullen gaan kosten en vanaf wanneer ze verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. Volgens Mols krijgt de Lumia 920 een adviesprijs mee van 599 euro en de Lumia 820 moet 499 euro gaan kosten. Beide toestellen zullen vanaf januari 2013 verkrijgbaar zijn in ons land.

In deze video preview nemen we de Lumia 920 alvast onder de loep. Begin december zullen we onze review van deze nieuwe smartphone online zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Wietse-0803 -

  Even voor de duidelijkheid, de batterij is niet '2000 milliampère' zoals Danijel vermeld in de video. De capaciteit van accu is 2000 mAh en dat houdt in dat de batterij één uur lang 2000 mA kan leveren, of bijv. 500 mA in 4 uren.

 2. CredoD -

  Ik lees hier marketing manager van de BeNeLux, betekend dit dat de Nokia Lumia 920 ook aan dezelfde adviesprijs verkocht gaat worden in België? En hoe zit het met de gratis pad voor de belgen? Greetzz

 3. Lennart09 -

  Nice! Bij de reguliere manier van opladen geven ze altijd aan dat je je toestel pas moet opladen als hij helemaal leeg is. Dus dan leg je hem pas aan het stroom. Nu leg je het toestel op een plateau, maar als je een berichtje oid binnen krijgt, dan haal je hem eraf. Is dat dan schadelijk voor je batterij? Wordt daardoor de levensduur van de batterij verkort? In dat geval: geef mij maar gewoon een snoertje om op te laden hoor!

  1. Danijel -

   Nee, dit zou niet moeten uitmaken volgens Nokia. Het wordt tegenwoordig zelfs niet meer aangeraden om de batterij volledig te laten op gaan, dit zou slecht zijn..

   1. Lennart09 -

    Kijk, leer ik toch weer wat. Toch wel een heel mooi systeem zo hoor. Bedankt voor je toelichting 🙂

   2. Danijel -

    Dat draadloosopladen is echt heel tof en makkelijk. We kunnen het zelf niet testen omdat we niet zo een laadpad hebben mee gekregen, dus ik ben wel benieuwd of het in de praktijk precisiewerk is hoe je het toestel op de plaat moet leggen 🙂

   3. Lennart09 -

    Nee, dan zou je toch echt even geduld moeten hebben tot januari 🙂 Dat is inderdaad nog wel een goed puntje, maar uit de video van Nokia zelf, leek het wel gewoon een mooie plak. Zou mooi zijn als hij een beetje blijft hangen met een magneetje ofzo. Dan ga ik waarschijnlijk weer te ver haha 🙂

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters