Nokia Lumia 920 review

Dit is onze video-review van de Nokia Lumia 920. De Nokia Lumia 920 is vanaf januari in Nederland beschikbaar. Deze telefoon loopt op Windows Phone 8 en heeft daarnaast een 8-megapixelcamera die het erg goed doet in het donker. In onze video review vertellen we je alle plus en minpunten van het toestel.

In september maakte Nokia onder veel belangstelling de Lumia 920 bekend en het toestel is met stip de meest geavanceerde telefoon van Nokia tot nu toe. Van prima core specificaties zoals een Snapdragon S4 Plus-chip en een 720p-scherm tot interessante eigen technieken van Nokia zoals een PureMotion-scherm, PureView-technologie in de camera en de mogelijkheid om draadloos op te laden.

In deze video review nemen we de nieuwe Nokia Lumia 920 onder de loep van A tot Z. Onze geschreven review kun je hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. johnmalcolm -

  Het zijn misschien dan wel wat jonge knapen, maar de site zelf vind ik altijd netjes en overzichtelijk. Mijn kritiek was aanvankelijk dat ze zelf nog wel eens een mening/conclusie onder een vertaling willen plaatsen. Maar die gasten staan wel open voor kritiek en je krijgt ook gewoon netjes een reactie. De review vind ik zeer uitgebreid, evenals het filmpje. Wil je luisteren of kijken naar wat ouder heerschap moet ik doorverwijzen naar Walt Mossberg.

  1. Dominick -

   Zijn wat ons betreft niet heel interessant. Komen wel in de geschreven review aan bod 🙂 Voor video's blijft 't altijd een selectie maken.

 2. ramon s. -

  Wat een bagger review. Misschien moet dit gedaan worden door iemand die uit zijn puberteit is en wat vlotter praat en de verhaallijn iets rustiger houd. Heel veel ehhhh en van de hak op de tak springen is gewoon erg slecht. Ik zie zooo veel reviews en vind ze van aap altijd echt te slecht. Zonde van zo'n verder prettige nieuwssite dat dit niveau zo laag ligt.

  1. Danijel -

   Hmm, jammer dat je die mening hebt. Meeste mensen, zowel op onze website als op YouTube, zijn positief over onze reviews. We hebben zelfs minder onze gezichten in de reviews gestopt en meer het toestel zelf.. We gaan beter ons best doen in het vervolg, bedankt.

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters