Nokia Lumia 920 vs Apple iPhone 5 review

De iPhone 5 heeft er vanuit een nieuwe hoek een concurrent bij in de vorm van de Nokia Lumia 920. Dat toestel draait op Microsoft’s nieuwe besturingssysteem Windows Phone 8 en is uitgerust met een aantal interessante technieken. Zo heeft de Lumia 920 de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden, is hij uitgerust met een nieuwe versie van Nokia’s PureView camera en heeft hij een scherm dat ook met handschoenen aan te bedienen is. De iPhone 5 is uitgerust met het beproefde iOS, een Retina-scherm en een kwalitatief goede 8-megapixelcamera.

Deze twee telefoons zijn dus beide erg interessant. In deze video kijken we welke van deze twee de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft en dus wat ons betreft een betere koop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quinten Groenings -

    Hoe meer ik van de Lumia 920 zie hoe leuker ik hem ga vinden. Ik zou hem al snel boven de iPhone 5 verkiezen. Ondanks dat Windows Phone 8 nog niet echt populair is bij ontwikkelaars.

    Ik verkies het OS alleen nog zeker niet boven mijn Galaxy S3. Het OS van WP8 is zeker mooier maar ik heb het gevoel dat het een beetje in de buurt komt van iOS als het gaat om geslotenheid en beperkingen. Ik kan het ook fout hebben. Ik zou zelf eerst eens even WP8 willen proberen voor ik mijn conclusies daar voor trek.

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters