Nokia Lumia 930 hands-on

De Nokia Lumia 930 is het nieuwe topmodel van Nokia dat de functies van de Lumia 1520 in een kleinere body naar de markt brengt. In deze video bekijken we hem.

De Lumia 930 zal binnenkort, begin juli, op de markt komen. Dat het toestel de Lumia 920 en Lumia 925 opvolgt zal geen verrassing zijn. Microsoft en Nokia hebben de nodige verbeteringen doorgevoerd. Zo is de camera nu voorzien van een 20-megapixelresolutie, heeft de smartphone een Snapdragon 800-processor en is er een 5″ full hd-scherm aanwezig. Net iets minder dan de specs van veel Androidvlaggenschepen, maar vanwege de goede optimalisaties van Windows Phone 8.1 merk je daar vrij weinig van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Andre. -

  De lumia 930 is inmiddels uit,wanneer kan men een uitgebreide review verwachten? Ik zou dit graag willen zien.Mag namelijk in september 2014 een ander toestel kiezen maar zit nog in twijfel tussen een windows Phone 8.1 of een android Phone. En hoe is het met het geluid wat uit dat kleine speakertje komt,is die hard genoeg?

 2. Andre. -

  Is het inmiddels al mogelijk om bestanden via bluetooth met andere merken te delen? Ik heb ooit een lumia 900 gehad en die kon alleen bestanden delen met Nokia toestellen en oa autoradios maar niet met bijv HTC of Samsung telefoons. Verders een leuke beknopte review. Ben benieuwd naar de volledige review

   1. Andre. -

    Dus ook weer een minpunt voor een windowsphone . Of geldt dit alleen voor nokia toestellen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

 • Qontent Matters
 • Czaar Peterstraat 159
 • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via