Nokia Lumia 930 review

De Nokia Lumia 930 is het eerste vlaggenschip dat wordt uitgebracht nu Nokia van Microsoft is. Dat betekent niet dat het toestel gelijk radicaal anders is dan zijn voorgangers. In deze review nemen we de 930 in zijn geheel door, en brengen we tot slot een koopadvies uit.

Voorlopig hoeven consumenten weinig veranderingen te verwachten bij Nokia-smartphones. Dat lijken we in ieder geval op te kunnen maken uit het uiterlijk van de Lumia 930, het nieuwe vlaggenschip van de Finse fabrikant in Amerikaanse handen. Het is opnieuw een opvallende smartphone, met zijn hoekige uiterlijk, de LiveTiles van Windows Phone en zijn arsenaal van felle kleuren. Zo is de achterkant van de Lumia 930 die wij beoordeelden oranje.

In deze review nemen we alle aspecten door van deze smartphone. Het design, zijn prijs, zijn concurrenten, het besturingssysteem, de meegeleverde software, de camera, de muziek- en videofuncties: noem het maar op. We komen ook tot een koopadvies.

Om je echt kennis te laten maken met de smartphone tonen we deze aspecten duidelijk door de Lumia 930 op een standaard te zetten. Zo kun je prima meekijken met het scherm, zodat je een beter beeld krijgt van de smartphone, zijn gebruiksgemak en zijn snelheid.

Op het oog beschikt de Lumia 930 weer over een aantal prima functies. Zoals de PureView-camera die foto’s schiet in 20 MP en filmt in full HD, maar ook de meegeleverde software van Nokia, zoals het uitstekende navigatiesysteem Here Drive. Veel kijkplezier met deze review, en vergeet ‘m niet te liken als je de video leuk vond of een vraag te stellen wanneer iets nog niet duidelijk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Andre. -

    Leuke review maar een beetje te lang over het uiterlijk zitten praten. Ik had graag wat meer willen zien van de nieuwe mogelijkheden in windowsphone 8.1 en ik mis eigenlijk ook een stukje uitleg over het geluid en de volumes van beltonen, meldingen en het alarmvolume.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via