Nokia Lumia 930 review

De Nokia Lumia 930 is het eerste vlaggenschip dat wordt uitgebracht nu Nokia van Microsoft is. Dat betekent niet dat het toestel gelijk radicaal anders is dan zijn voorgangers. In deze review nemen we de 930 in zijn geheel door, en brengen we tot slot een koopadvies uit.

Voorlopig hoeven consumenten weinig veranderingen te verwachten bij Nokia-smartphones. Dat lijken we in ieder geval op te kunnen maken uit het uiterlijk van de Lumia 930, het nieuwe vlaggenschip van de Finse fabrikant in Amerikaanse handen. Het is opnieuw een opvallende smartphone, met zijn hoekige uiterlijk, de LiveTiles van Windows Phone en zijn arsenaal van felle kleuren. Zo is de achterkant van de Lumia 930 die wij beoordeelden oranje.

In deze review nemen we alle aspecten door van deze smartphone. Het design, zijn prijs, zijn concurrenten, het besturingssysteem, de meegeleverde software, de camera, de muziek- en videofuncties: noem het maar op. We komen ook tot een koopadvies.

Om je echt kennis te laten maken met de smartphone tonen we deze aspecten duidelijk door de Lumia 930 op een standaard te zetten. Zo kun je prima meekijken met het scherm, zodat je een beter beeld krijgt van de smartphone, zijn gebruiksgemak en zijn snelheid.

Op het oog beschikt de Lumia 930 weer over een aantal prima functies. Zoals de PureView-camera die foto’s schiet in 20 MP en filmt in full HD, maar ook de meegeleverde software van Nokia, zoals het uitstekende navigatiesysteem Here Drive. Veel kijkplezier met deze review, en vergeet ‘m niet te liken als je de video leuk vond of een vraag te stellen wanneer iets nog niet duidelijk is!

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters