5 redenen om de OnePlus 5T (niet) te kopen

De OnePlus 5T is de opvolger van de populaire OnePlus 5. In onze uitgebreide review concludeerden we al dat de smartphone zeker de moeite waard is. Maar waarom dan precies? In deze video vertellen we het je in vijf punten. Kortom: wil je de OnePlus 5T kopen? Kijk dan zeker even verder!

Fijn in gebruik

De meeste goede redenen om voor de OnePlus 5T te gaan hebben ermee te maken dat het toestel erg fijn in gebruik is. Omdat hij een mooi scherm, snelle processor en goede software heeft, maar ook vanwege een paar functies die het gebruiksgemak vergroten. Bijvoorbeeld de uitstekende gezichtsherkenning die het gebruik van de vingerafdrukscanner bijna overbodig maakt.

Daar staat tegenover dat de telefoon misschien iets te laat uitgekomen is. Hij draait nog op Android 7.1 Nougat, wat niet meer helemaal van deze tijd is. En hoewel hij voorlopig helemaal bij is op hardwaregebied, zal dat ook snel veranderen. Begin 2018 is het tijd voor de release van toestellen als de Samsung Galaxy S9 en LG G7, die de OnePlus 5T op een aantal vlakken voor zullen zijn.

OnePlus 5T kopen

Toch zijn dat zeker geen dealbreakers voor de meeste mensen en is de OnePlus 5T zeker een aanrader. Zie ook onze review in de link hierboven voor alle informatie over de OnePlus 5T.

Bovendien is de smartphone relatief goedkoop. Je kunt de OnePlus 5T kopen voor €499 en dat is voor een high-endsmartphone een erg schappelijke prijs. Voor dat geld moet je hem trouwens wel via de site van OnePlus importeren. Als je hem bij een Nederlandse webwinkel aan wilt schaffen zul je iets meer moeten betalen. Voordeel is dan wel dat hij ook verkrijgbaar is in combinatie met een abonnement.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters