OnePlus 5T videoreview

OnePlus introduceert een mid-life upgrade van de OnePlus 5 met een groot randloos scherm, een vernieuwde camera en indrukwekkende gezichtsherkenning: de OnePlus 5T. Het toestel is nu overal verkrijgbaar en in deze OnePlus 5T review vertellen we er alles over.

Eindelijk modern

De OnePlus 5 die begin deze zomer uitkwam was een prima smartphone. Maar hij miste de snelle switch van de smartphonemarkt naar bijna randloze schermen en voelde daarom direct al wat verouderd aan. Tel daarbij op dat hij waterdicht was, en je hebt een toestel dat hier en daar toch een beetje tekort kwam.

Om dat probleem op te lossen heeft OnePlus de 5T geïntroduceerd. Nog steeds een betaalbaar toestel met stevige specificaties, maar dan wel met een bijna randloos 6-inch scherm. Waterdicht is hij helaas nog niet, maar desondanks is de Chinese fabrikant met de 5T weer helemaal bij de tijd.

IJzersterke basis

Wat een OnePlus natuurlijk vooral zo aantrekkelijk maakt is de ijzersterke basis. Die is in de OnePlus 5T eigenlijk niet veranderd tegenover de OnePlus 5. Dat betekent dat de smartphone uitgerust is met een snelle Snapdragon 835-chipset, 6GB of 8GB werkgeheugen en lichte software. Die software ziet er goed uit, maar is bovenal ook snel in gebruik. Wel opvallend: OnePlus gebruikt nog steeds Android 7.1 Nougat; een update naar Oreo volgt pas later.

De OnePlus 5T heeft nog steeds een dubbele camera, maar nu wel in een andere opstelling. De tweede sensor is niet meer voorzien van een zoomlens, maar heeft een groot diafragma en een hogere resolutie om vooral in low-light de fotokwaliteit te verbeteren. Dat lukt deels, maar het is jammer dat de zoomlens verdwenen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters