OnePlus 5T Sandstone White: klassieker herboren of marketingstunt?

Sandstone White. Dat is de naam van het laatste nieuwtje van OnePlus. De fabrikant heeft een speciale versie van de OnePlus 5T uitgebracht die de look en feel van de eerste OnePlus-toestellen terug zou moeten brengen. Helaas lukt dat maar matig. In deze video vertellen we je daar meer over.

Duurste behuizing

Zomaar een nieuw kleurtje uitbrengen, daar houdt OnePlus niet van. Het bedrijf komt regelmatig met speciale edities van zijn smartphones op de proppen. De OnePlus 3T Colette edition, OnePlus 5 JCC+ en OnePlus 5T Star Wars Edition, bijvoorbeeld. En nu dus de OnePlus 5T Sandstone White, die vanaf vandaag verkrijgbaar is via de website van OnePlus.

Niet zomaar een witte versie van de OnePlus 5T, maar de ‘classic revisited’. De zandsteen-finish moet doen denken aan de OnePlus One en OnePlus 2, die beiden een Sandstone achterkant hadden. Om dat voor elkaar te krijgen heeft OnePlus naar eigen zeggen een duur en ingewikkeld proces uitgedokterd. In 75 minuten wordt de behuizing voorzien van een primer, een coating, natuurlijke mineralen en witte olieverf. Klinkt indrukwekkend.

Stroef, maar geen zandsteen

Het eindresultaat is een stuk stroever dan de normale OnePlus 5T, wat de ergonomie ten goede komt. Bovendien ziet de witte variant van de OnePlus 5T er fraai uit: hij heeft zwarte en rode accenten die regelrecht uit de Star Wars-editie komen. Alleen van zandsteen heeft het weinig weg. Net als van de eerste toestellen van OnePlus.

Enfin. In deze video vertellen we je er alles over. Interesseert het kleurtje je niet zoveel maar wil je gewoon alles weten over de OnePlus 5T? Dan kun je terecht in onze review van het toestel. In geschreven vorm via de link hieronder, in videovorm hier.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters