OnePlus 6 vs Samsung Galaxy S9 Plus review

Samsung heeft de Galaxy S9 Plus; OnePlus heeft de 6. Beiden topsmartphones van formaat, die tot de populairsten op de markt behoren. In deze video vertellen we je alles over de verschillen en overeenkomsten van de OnePlus 6 en Samsung Galaxy S9 Plus.

Mainstream reus

De Samsung Galaxy S9 Plus is de grote smartphone voor de massamarkt van Samsung. Voor de echte top van de markt is er de Galaxy Note 9, maar die is zo duur dat hij voor de gemiddelde consument minder interessant is. Bovendien kost hij bijna twee keer zoveel als de OnePlus 6 dus is het niet echt een concurrent voor dat toestel. Wie wat kleiners wil kan natuurlijk bij de Galaxy S9 terecht, maar vanwege zijn dubbele camera is de Plus de interessantste topsmartphone van Samsung op dit moment.

De Galaxy S9 Plus heeft een aantal grote voordelen. Zo heeft hij een van de mooiste schermen die je in een smartphone kunt krijgen, is hij volledig waterdicht en heeft hij een geweldige camera. Of je van de sterk aangepaste software houdt of niet is persoonlijk, maar in ieder geval is ‘ie uitgebreid.

Betaalbare topper

Daar staat bij de OnePlus 6 zeker het een en ander tegenover. Ten eerste is het toestel een stukje betaalbaarder. €520 voor de basisversie, tegenover €675 voor de Galaxy S9 Plus. Bovendien heeft hij bijna schone Androidsoftware en zijn de prestaties mede daardoor een stuk beter. Je zou ook kunnen stellen dat hij wat ergonomischer ontworpen is vanwege zijn platte scherm, hoewel de notch misschien niet bij iedereen in de smaak zal vallen.

Enfin, genoeg om het over te hebben in deze vergelijking tussen de Samsung Galaxy S9 Plus en OnePlus 6.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters