OnePlus Bullets Wireless review: net zo goed als hun bedrade broertjes?

Draadloze headsets zijn vaak duur en de audiokwaliteit laat nog weleens te wensen over. OnePlus zegt met de Bullets Wireless beide problemen in een klap op te lossen en net zo’n goede draadloze headset neer te zetten als de OnePlus Bullets in de bedrade categorie zijn. Of dat lukt? Dat zie je in deze video.

Draadloos in opkomst

Draadloze headsets zijn al een tijdje in opkomst. Dat komt enerzijds omdat de techniek steeds beter wordt en anderzijds omdat de noodzaak steeds hoger wordt. Lang niet elke smartphone heeft immers meer een audiojack en een adaptertje kun je niet gebruiken wanneer je aan het laden bent. Bovendien kunnen smartwatch-bezitters met een draadloze headset vaak hun telefoon thuislaten en toch muziek luisteren tijdens het hardlopen.

Aan de trend dat de audiojack verdwijnt doet OnePlus in ieder geval voorlopig niet mee. Maar aan de draadloos-trend wel. De OnePlus Bullets behoorden tot de beste betaalbare headsets met een draadje en nu hoopt OnePlus met de Bullets Wireless hetzelfde te doen in de draadloze categorie. Betaalbaar is daarbij wel relatief trouwens: de Bullets kosten €20, de Bullets Wireless €70. Toch vijftig piek meer.

Overstap waard?

Persoonlijk ben ik nooit fan geweest van draadloze headsets. Omdat ze vaak een relatief slechte geluidskwaliteit voor relatief veel geld bieden, maar ook omdat ze toch net niet zo handig en comfortabel zijn als de fabrikanten doen voorkomen. In deze video check ik of de OnePlus Bullets Wireless me eindelijk over de streep kunnen trekken om draadloos te gaan. Daarbij kan een vergelijking met de oude bedrade Bullets natuurlijk niet ontbreken.

Spoiler alert: terwijl ik dit typ luister ik muziek via een headset met een draadje. Hoe dat precies zit en of het draadloze tijdperk voor jou misschien wel aanbreekt met deze Bullets Wireless zie je in deze video.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters