OnePlus One preview

De OnePlus One is een nieuw goedkoop high-end-toestel van de eveneens nieuwe fabrikant OnePlus. In deze preview bespreken we de smartphone voordat we hem volledig zullen reviewen.

OnePlus wist de hele wereld eerder dit jaar te verbazen met de lancering van de One. De OnePlus One heeft ongeveer dezelfde specificaties als bijvoorbeeld een Galaxy S5, maar dan voor ongeveer de helft van de prijs. Dat klinkt als een goede deal, maar het is de vraag of goedkoop in dit geval geen duurkoop is. Dat zullen we in een review volledig uitzoeken, in deze preview krijg je alvast onze eerste ervaringen te horen.

De OnePlus is dus een heuse ‘flagship killer’. Hij heeft een full HD-scherm van 5,5 inch, een Snapdragon 801-processor die 2,5 GHz klokt en 3GB ram. Hiermee heeft hij alle ingrediënten van een toptelefoon van dit jaar. Hij komt met 16 of 64GB geheugen. Het prijsverschil daartussen bedraagt 30 euro. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Dat is op papier wel een nadeel.

De OnePlus One draait op een aangepaste versie van Android, CyanogenMod. Wel draait deze aangepaste versie van Android op de meest nieuwe versie, 4.4 KitKat. Dit zou dus geen nadeel hoeven te zijn.

In deze preview bekijken we alvast de OnePlus One, voordat we later met een uiteindelijk oordeel komen. Het is lastig om aan een OnePlus One te komen. Dit gaat namelijk via een invitesysteem zoals Google dat vroeger had met Gmail. Het lijkt er alleen op dat het lastiger is om aan een invite van OnePlus te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Invite bedoel je? Een unieke code die je nodig hebt om het toestel te bestellen. Dus een soort toestemming om hem te bestellen.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters