OnePlus One preview

De OnePlus One is een nieuw goedkoop high-end-toestel van de eveneens nieuwe fabrikant OnePlus. In deze preview bespreken we de smartphone voordat we hem volledig zullen reviewen.

OnePlus wist de hele wereld eerder dit jaar te verbazen met de lancering van de One. De OnePlus One heeft ongeveer dezelfde specificaties als bijvoorbeeld een Galaxy S5, maar dan voor ongeveer de helft van de prijs. Dat klinkt als een goede deal, maar het is de vraag of goedkoop in dit geval geen duurkoop is. Dat zullen we in een review volledig uitzoeken, in deze preview krijg je alvast onze eerste ervaringen te horen.

De OnePlus is dus een heuse ‘flagship killer’. Hij heeft een full HD-scherm van 5,5 inch, een Snapdragon 801-processor die 2,5 GHz klokt en 3GB ram. Hiermee heeft hij alle ingrediënten van een toptelefoon van dit jaar. Hij komt met 16 of 64GB geheugen. Het prijsverschil daartussen bedraagt 30 euro. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Dat is op papier wel een nadeel.

De OnePlus One draait op een aangepaste versie van Android, CyanogenMod. Wel draait deze aangepaste versie van Android op de meest nieuwe versie, 4.4 KitKat. Dit zou dus geen nadeel hoeven te zijn.

In deze preview bekijken we alvast de OnePlus One, voordat we later met een uiteindelijk oordeel komen. Het is lastig om aan een OnePlus One te komen. Dit gaat namelijk via een invitesysteem zoals Google dat vroeger had met Gmail. Het lijkt er alleen op dat het lastiger is om aan een invite van OnePlus te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Invite bedoel je? Een unieke code die je nodig hebt om het toestel te bestellen. Dus een soort toestemming om hem te bestellen.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters