OnePlus X: 5 redenen om hem (niet) te kopen

De OnePlus X lijkt een zeer aantrekkelijk toestel. Vandaar dat we het ook niet konden laten om een video te maken met de beste redenen om deze telefoon te kopen. In deze video zit ook één redenen verwerkt om het toestel niet te kopen. Deze reden is maar voor een select aantal mensen geldig, maar is wel handig om te weten wanneer je de telefoon wil kopen.

Bouwkwaliteit

De eerste reden om de OnePlus X te kopen is zijn bouwkwaliteit. Het toestel heeft een aluminium rand met minuscule ribbeltjes erin zodat je veel grip hebt op de telefoon. Hierdoor ligt het toestel dus ook erg stevig in de hand. Links zit een speciale schakelaar voor het bedienen van de hoeveelheid getoonde notificaties. Zo kun je kiezen tussen alle notificaties, alleen prioriteitsnotificaties en geen notificaties. Verder heeft de telefoon een glazen voor en achterkant. Hoewel dit de OnePlus X een erg premium gevoel geeft, maakt dit de telefoon wel breekbaar.

Keramisch

Je kunt kiezen tussen een aantal kleuren wanneer je de OnePlus X koopt: zowel een zwarte als een zilvere variant zijn beschikbaar voor €269. Voor €369 kun je een speciale keramische variant van het toestel verkrijgen. Deze variant is gebakken onder een temperatuur van 1480 graden Celsius en kost 25 dagen om gemaakt te worden. Doordat deze keramische variant erg hard is, hoef je je geen zorgen te maken om krassen wanneer je de telefoon bij je draagt. Om de telefoon extra bescherming te bieden krijg je bij alle varianten een doorzicht plastic hoesje meegeleverd. Verder vind je ook een oplaadkabel, adapter, documentatie en een pinnetje voor het verwijderen van je simkaart in de doos.

Als je de andere redenen wilt zien om de OnePlus X (niet) te kopen, kun je de onderstaande video aanklikken. Naast deze video is er ook een volledige geschreven review van deze telefoon beschikbaar samen met een videoreview.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters