OnePlus X: 5 redenen om hem (niet) te kopen

De OnePlus X lijkt een zeer aantrekkelijk toestel. Vandaar dat we het ook niet konden laten om een video te maken met de beste redenen om deze telefoon te kopen. In deze video zit ook één redenen verwerkt om het toestel niet te kopen. Deze reden is maar voor een select aantal mensen geldig, maar is wel handig om te weten wanneer je de telefoon wil kopen.

Bouwkwaliteit

De eerste reden om de OnePlus X te kopen is zijn bouwkwaliteit. Het toestel heeft een aluminium rand met minuscule ribbeltjes erin zodat je veel grip hebt op de telefoon. Hierdoor ligt het toestel dus ook erg stevig in de hand. Links zit een speciale schakelaar voor het bedienen van de hoeveelheid getoonde notificaties. Zo kun je kiezen tussen alle notificaties, alleen prioriteitsnotificaties en geen notificaties. Verder heeft de telefoon een glazen voor en achterkant. Hoewel dit de OnePlus X een erg premium gevoel geeft, maakt dit de telefoon wel breekbaar.

Keramisch

Je kunt kiezen tussen een aantal kleuren wanneer je de OnePlus X koopt: zowel een zwarte als een zilvere variant zijn beschikbaar voor €269. Voor €369 kun je een speciale keramische variant van het toestel verkrijgen. Deze variant is gebakken onder een temperatuur van 1480 graden Celsius en kost 25 dagen om gemaakt te worden. Doordat deze keramische variant erg hard is, hoef je je geen zorgen te maken om krassen wanneer je de telefoon bij je draagt. Om de telefoon extra bescherming te bieden krijg je bij alle varianten een doorzicht plastic hoesje meegeleverd. Verder vind je ook een oplaadkabel, adapter, documentatie en een pinnetje voor het verwijderen van je simkaart in de doos.

Als je de andere redenen wilt zien om de OnePlus X (niet) te kopen, kun je de onderstaande video aanklikken. Naast deze video is er ook een volledige geschreven review van deze telefoon beschikbaar samen met een videoreview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Cortina -

  Los van het feit dat ik dees ook wel wa ondermaats vond.. Vind ik de telefoon op zich wel ok… Net besteld voor vriendin… Na twee jaar oneplus one(met overigens niet zo moeilijk zelf te vervangen batterij) best wel tevreden… Ook draai ik oxygen… Voor mij ok.. Maar over smaken… Das persoonlijk…

 2. Peter -

  Gezien de eerste twee reacties toch ook een aanvulling. Ik ben op deze site gevonden om de goede filmpjes, maar al die duo filmpjes van de laatste tijd vind ik niks. Komt onnatuurlijk over een is gewoon niet zo goed, sorry mannen. Hou eigenlijk niet zo van kritiek leveren maar hoop dat jullie dit oppakken om weer te gaan verbeteren. Haal ook snel jullie collega terug uit Azië.

  Verder ben ik blij met jullie site, heel goed.

 3. Dennis -

  Wat is dit nu weer voor een filmpje? ik ben zo ontzettend fan van jullie, maar serieus, de laatste fimpjes met de hands on van de huawei p9, en nu dit filmpje weer met die gozer (rechts) doet mijn twijfelen over jullie toekomst visie…..schreeuwen etc…. heel erg jmmr:(

  1. Kees -

   Hier sluit ik mij bij aan, jammer inderdaad. Professionele website, goed advies etc. Alleen de wijze van presenteren in deze video moet echt anders.

 4. Luc -

  De manier van presenteren, houding, snelheid, met name de uitspraak, is niet om aan te horen en niet om aan te zien. Ik heb het hier over de jongen op rechts in het paars.
  Heel erg jammer, want zijn manier van presenteren leidt enorm af van de inhoud.

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Redesign: zo gaat Spotify er binnenkort uit zien op je smartphone lees verder

iPhone X kloon

Leagoo S9: lijkt op een iPhone X, klinkt als een Galaxy S9, maar is een Chinese Kloon lees verder

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters