PanzerGlass screen protector hands-on

BERLIJN – Bij een wat kleinere stand heeft een bedrijf genaamd PanzerGlass een bijzondere screen protector laten zien. De uitwerking en het gebruik hiervan zie je in onderstaande video.

PanzerGlass

PanzerGlass is een bedrijf dat niet heel erg groot in de markt staat, maar als het om screen protectors gaat wel een zekere naam heeft hoog te houden. Het bedrijf heeft dan ook een goedbezochte stand op de IFA gehad. Screen protectors zijn bedoeld voor wat extra bescherming bovenop je telefoonglas, waardoor de kans kleiner wordt dat er krassen en barsten in jouw telefoon komen.

Stevig

PanzerGlass beweert beter zijn dan de concurrentie. Ze gebruiken namelijk een ander materiaal dan het zogenoemde ‘film’. Film is een materiaal dat de meeste concurrenten aanbieden en beschermt het toestel vooral tegen krassen. Doordat PanzerGlass van een glas-achtig materiaal is gemaakt dat uit negen individueel geharde lagen bestaat, is het ook tegen klappen en stoten bestand.

Demonstratie

Bij de stand op de IFA heeft PanzerGlass ons een speciale demonstratie gegeven. Er werd op tafel een telefoon gelegd, waarna we er met een hamer op konden slaan. Normaal zou dat desastreuze gevolgen hebben voor een mobiele telefoon, maar dat was in dit geval niet zo. Niet allen was de telefoon bestand tegen klappen met een hamer ook werden er geen krassen veroorzaakt door een stanleymes.

Hoesjes

Doordat het glazen laagje van PanzerGlass relatief dik is, dikker dan bij de concurrentie, is het mogelijk dat hoesjes die voor een telefoon gemaakt zijn niet meer passen. Daarom heeft PanzerGlass een eigen lijn telefoonhoesjes ontworpen, zodat je alsnog die extra bescherming voor de achterkant van jouw toestel hebt.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters