Pokémon Go: Hoe begin je met Pikachu?

Hoe je Pokémon Go kunt beginnen met Pikachu vertellen we je in deze video. Want geef nou toe, wie wil zijn Pokémon avontuur niet beginnen met deze schattige en sterke Pokémon?

Pikachu

Als je een Pokémon denkt, is de kans groot dat je onmiddelijk aan Pikachu denkt. Dit komt doordat Pikachu de eerste Pokémon is waarmee Ash Ketchum (het hoofdpersonage uit Pokémon). Pikachu is een bijzonder Pokémon. Het is een eerste generatie (elektrische) Pokémon en is veruit de meest populaire Pokémon van allemaal. In de Pokédex heeft hij nummer 25. Maar zoals je zou verwachten is Pikachu zelfs in Pokémon Go heel zeldzaam.

Begin met Pikachu

Zoals in voorgaande Pokémon-spelen zit er in het begin een ‘easter egg’ waardoor je het spel kunt beginnen met Pikachu. Al is dit niet even makkelijk als het klinkt. Standaard kun je kiezen uit drie Pokémons om het spel mee te beginnen, en Pikachu is er niet één van. Om wel voor Pikachu te kunnen kiezen als begin Pokémon moet je een aantal stappen doorlopen die we je uitleggen in deze video en onderstaand artikel.

Pokémon Go

Pokémon Go is een nieuw Pokémon spel dat in slechts een korte tijd al door miljoenen mensen gespeeld wordt. In Nederland alleen speelden al 1,3 miljoen mensen het spel, en dit voor de game een officiële release kende in Nederland. Net zoals vroeger, is het de bedoeling in Pokémon Go om Pokémons te vangen en te trainen. Iets minder zoals vroeger is dat je nu zelf moet rondlopen met je smartphone om Pokémons te vangen. Het spel maakt gebruik van een wereldkaart en de GPS in je smartphone om te kijken waar je je bevindt, en zo (afhangende van je locatie) Pokémons te laten verschijnen. Omdat de applicatie eveneens gebruik maakt van de achtercamera van je smartphone kun je ook alle Pokémons in de echte wereld projecteren. Geef toe, met de komst van Pokémon Go is een droom van iedere Pokémon speler uitgekomen: Pokémons in de echte wereld zien!

Meer tips

Mocht je een echte Pokémon Go master willen worden, neem dan zeker eens een kijkje naar al onze andere Pokémon Go tips.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters