Pokémon Go installeren in Nederland en België

Het mag duidelijk zijn dat Pokémon Go een enorme hype is. Wil je Pokémon Go installeren op je Android device dan moet je een aantal stappen doorlopen. Sebastien gaat je uitleggen hoe je dat doet.

De Pokémon Go release date in Nederland en België is pas volgende week. Hoewel het spel dus nog niet officieel verkrijgbaar is in Nederland en België zie je overal mensen met de smartphone in hun hand naar Pokémon zoeken.  Hoe ze dat voor elkaar krijgen zie je in deze video.

Pokémon Go op je Android device

Op je Android device is het relatief eenvoudig om Pokémon Go te installeren. Zorg hiervoor dat je een telefoon of tablet hebt die minstens Android 4.4 kan draaien. Vervolgens zorg je ervoor dat installeren uit onbekende bronnen’ mogelijk is en hierna download je het Pokémon go apk bestand. Installeer dit bestand en je kan direct aan de slag met Pokémon Go.

Pokémon Go account

Maak eerst een account aan, zodat al je gegevens worden bijgehouden en zodat andere Pokémon Go spelers kunnen zien wie jij bent. Nu kan je je eigen trainer maken, een eigen avatar die je een beetje kan customizen. Je krijgt een korte introductie waarin de basisfuncties van het spel worden uitgelegd. Nu ben je klaar om aan de slag te gaan met het spel en alle Pokémons te gaan verzamelen!

Dus hoppa naar buiten maar!

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters