Preview: Apple iPhone SE event

Het is zover! Vandaag, maandag 21 maart, gaat Apple het ‘Let us loop you in’ event houden. Tijdens dit event gaat Apple hoogstwaarschijnlijk de iPhone SE aankondigen, maar ook nog andere producten. Wat we allemaal verwachten te zien, gaan we je in deze video vertellen.

Apple iPhone 5SE of iPhone SE

Dat Apple vandaag een nieuwe iPhone gaat aankondigden staat voor 99% vast. Iets waar we minder zeker over zijn, is hoe dit nieuwe toestel van Apple gaat heten. Initieel dachten we dat de het de iPhone 5SE ging worden, maar nu lijkt het er eerder op dat Apple het toestel iPhone SE gaat noemen. Deze iPhone SE zou een ‘midrange’ iPhone moeten worden, met als ‘grootste’ troef een 4,7-inch scherm. De reden dat Apple een iPhone gaat maken met een scherm van deze grote is voornamelijk om mensen met kleinere handen terug gelukkig te kunnen stellen, de iPhone 5S is echter nog altijd erg populair. Vandaar dat het ontwerp van de SE waarschijnlijk veel gaat weg hebben van dat van de 5S. Als we de geruchten over de specificaties van de iPhone SE mogen geloven, gaan deze minder hard op die van de 5S lijken, maar dan wel in de positieve zin.

Kleine iPad Pro

Apple zou Apple niet zijn mochten ze een event organiseren waar ze maar een nieuw product aankondigen. Een product dat waarschijnlijk samen met de iPhone SE zal worden aangekondigd is een nieuwe iPad Air die de iPad Pro naam zal mogen dragen. Het klinkt inderdaad een beetje raar omdat de iPad Pro zijn naam vooral te danken heeft aan zijn grootte, maar ergens valt het wel te verstaan. Na 3 iPads, kwam de iPad air, en de iPad Pro Mini (?) zou een logische opvolger zijn. Verwacht wordt dat de schermgrootte van de Air wel behouden zal worden bij deze iPad, maar dat we een nieuwe ontwerp zien met betere specificaties en, hopelijk, ondersteuning voor het Apple Pencil.

One more thing

Steve Jobs eindigde de Apple events meestal met een zin die heel het publiek wild kreeg: ‘one more thing’. We hopen dat Tim Cook deze zin dit jaar ook gaat gebruiken en misschien wel een nieuwe iPod Touch gaat aankondigen. Het huidige model zijn ontwerp is er al meerdere jaren, en met de komst van een goedkopere iPhone lijkt het ons het juiste moment voor Apple om een nieuwe iPod Touch aan te kondigen. Maar we zouden niet verbaasd zijn mochten we deze iPod toch niet te zien krijgen.

Wat we verder nog verwachten tijdens het Apple iPhone SE event kom je te weten in onderstaande video. Voor een gedetailleerd overzicht met zowat alles wat we waarschijnlijk te zien gaan krijgen, kun je een kijkje nemen naar de blog die Noah geschreven heeft over het Apple event en wat we ervan kunnen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters