Review: slimme beveiliging van Verisure

In deze video kijken we naar de slimme beveiliging van fabrikant Verisure. Naast je huis beveiligen kunnen de systemen van Verisure nog veel meer en dat allemaal via je smartphone.

Verisure heeft verschillende beveiligingspakketten: de Home Start, Home Duo en Home Plus. De Home Start is de meest eenvoudige en goedkope, die inbraakpreventie en een SOS-functie biedt. De Home Duo voegt daar brandpreventie middels twee slimme brandmelders aan toe. De Home Plus tot slot is het meest uitgebreide pakket, wat ook nog energiebesparingsfuncties via de Verisure Smart Plug biedt. Alle functionaliteiten en pakketten van Verisure zijn te bedienen via de smartphone. Je sluit ze aan op je thuisnetwerk, koppelt ze met een app en kunt ze daarna altijd en overal bedienen. Daarnaast kun je natuurlijk het nodige instellen en gebruik maken van een aantal slimme opties. Via een sleutelhanger kun je ook zonder je telefoon eenvoudig het alarm ontgrendelen. In deze video komt het allemaal voorbij.

De systemen van Verisure kun je aanschaffen op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. RonH123 -

    Een opmerking over de camera: De foto die gemaakt wordt, krijgt de klant niet te zien, alleen de meldkamer! Uit privacy/represaille maatregelen. (Heeft een inbreker privacy in MIJN huis??).

    PS: Er is (gelukkig voor mij) ook een Windows Phone app.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters