Samsung Ativ S hands-on

Dit is de preview van de Samsung Ativ S. De Ativ S is voorzien van Windows Phone 8 en een 4.8-inch scherm. Deze nieuwe generatie smartphone van Samsung zal vanaf eind november in Nederland verkrijgbaar zijn.

De eerste keer dat we de Ativ S tegen kwamen was kort na zijn aankondiging tijdens de IFA-beurs in Berlijn. We hadden er toen al even mee gespeeld maar mochten er toen nog weinig over zeggen omdat Microsoft ronduit panisch was dat er functionaliteit uitlekte voordat het die zelf bekend heeft gemaakt. Nu hebben we er eindelijk wel mee kunnen spelen.

Allereerst valt op dat de Ativ S van top tot teen van plastic is gemaakt, net als de Galaxy S III en de Note II. Het toestel lijkt van aluminium gemaakt te zijn, maar dat is dus niet zo. Desondanks ziet de Ativ S er erg mooi uit en is het misschien wel zelfs de mooiste Samsung-smartphone van dit moment. Het toestel is lekker dun, heeft nette afgeronde hoeken en een groot scherm dat prima kleuren weergeeft en een mooie zwart laat zien. In deze video preview zie je meer van deze nieuwe telefoon die pas eind november op de markt zal gaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters