Samsung Galaxy A3 2016: 4 redenen om (niet) te kopen

De Samsung Galaxy A3 2016 is al een tijdje uit, maar het is nog steeds een interessant toestel. In deze video kijken we nog eens terug naar de smartphone en geven we je vier redenen om de telefoon wel of juist niet te kopen.

Samsung Galaxy A3 2016

De Samsung Galaxy A3 2016 is het goedkoopste model uit de Galaxy A-lijn. De smartphone kwam begin dit jaar uit en ons grootste bezwaar was toen dat hij aan de dure kant was. Inmiddels is dat probleem opgelost: de Samsung Galaxy A3 2016 is in prijs gedaald en kost nu nog ongeveer €215. De Galaxy A-lijn van Samsung draait helemaal om ontwerp en het is dan ook geen verrassing dat de A3 2016 er goed uitziet. De behuizing is opgebouwd uit metaal en glas en ziet er strak uit: hij is gebaseerd op de populaire en futuristische Samsung Galaxy S6.

Redenen als terugblik

Om nog eens terug te blikken op de Galaxy A3 2016 en hem opnieuw te beoordelen in de huidige marktomstandigheden, hebben we deze video voor je gemaakt. In de video komen twee redenen voorbij waarom je deze Samsung Galaxy A3 2016 zou moeten kopen en twee redenen waarom het juist geen goede keuze is. Natuurlijk maken we aan het einde ook de balans op en geven we een globaal koopadvies voor de smartphone. Als je gedetailleerde informatie over de Galaxy A3 2016 wilt lezen kun je terecht in onze review, waarnaar hierboven een link te vinden is.

Mocht je naar aanleiding van deze video nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je natuurlijk in de reacties onder dit artikel terecht.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters