Samsung Galaxy A3 2016: 4 redenen om (niet) te kopen

De Samsung Galaxy A3 2016 is al een tijdje uit, maar het is nog steeds een interessant toestel. In deze video kijken we nog eens terug naar de smartphone en geven we je vier redenen om de telefoon wel of juist niet te kopen.

Samsung Galaxy A3 2016

De Samsung Galaxy A3 2016 is het goedkoopste model uit de Galaxy A-lijn. De smartphone kwam begin dit jaar uit en ons grootste bezwaar was toen dat hij aan de dure kant was. Inmiddels is dat probleem opgelost: de Samsung Galaxy A3 2016 is in prijs gedaald en kost nu nog ongeveer €215. De Galaxy A-lijn van Samsung draait helemaal om ontwerp en het is dan ook geen verrassing dat de A3 2016 er goed uitziet. De behuizing is opgebouwd uit metaal en glas en ziet er strak uit: hij is gebaseerd op de populaire en futuristische Samsung Galaxy S6.

Redenen als terugblik

Om nog eens terug te blikken op de Galaxy A3 2016 en hem opnieuw te beoordelen in de huidige marktomstandigheden, hebben we deze video voor je gemaakt. In de video komen twee redenen voorbij waarom je deze Samsung Galaxy A3 2016 zou moeten kopen en twee redenen waarom het juist geen goede keuze is. Natuurlijk maken we aan het einde ook de balans op en geven we een globaal koopadvies voor de smartphone. Als je gedetailleerde informatie over de Galaxy A3 2016 wilt lezen kun je terecht in onze review, waarnaar hierboven een link te vinden is.

Mocht je naar aanleiding van deze video nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je natuurlijk in de reacties onder dit artikel terecht.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters