Samsung Galaxy A3 2016: 4 redenen om (niet) te kopen

De Samsung Galaxy A3 2016 is al een tijdje uit, maar het is nog steeds een interessant toestel. In deze video kijken we nog eens terug naar de smartphone en geven we je vier redenen om de telefoon wel of juist niet te kopen.

Samsung Galaxy A3 2016

De Samsung Galaxy A3 2016 is het goedkoopste model uit de Galaxy A-lijn. De smartphone kwam begin dit jaar uit en ons grootste bezwaar was toen dat hij aan de dure kant was. Inmiddels is dat probleem opgelost: de Samsung Galaxy A3 2016 is in prijs gedaald en kost nu nog ongeveer €215. De Galaxy A-lijn van Samsung draait helemaal om ontwerp en het is dan ook geen verrassing dat de A3 2016 er goed uitziet. De behuizing is opgebouwd uit metaal en glas en ziet er strak uit: hij is gebaseerd op de populaire en futuristische Samsung Galaxy S6.

Redenen als terugblik

Om nog eens terug te blikken op de Galaxy A3 2016 en hem opnieuw te beoordelen in de huidige marktomstandigheden, hebben we deze video voor je gemaakt. In de video komen twee redenen voorbij waarom je deze Samsung Galaxy A3 2016 zou moeten kopen en twee redenen waarom het juist geen goede keuze is. Natuurlijk maken we aan het einde ook de balans op en geven we een globaal koopadvies voor de smartphone. Als je gedetailleerde informatie over de Galaxy A3 2016 wilt lezen kun je terecht in onze review, waarnaar hierboven een link te vinden is.

Mocht je naar aanleiding van deze video nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je natuurlijk in de reacties onder dit artikel terecht.

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters