Samsung Galaxy A3 videoreview

De Samsung Galaxy A3 is de eerste smartphone in de nieuwe Galaxy A-lijn van Samsung. De middensegmenter moet het vooral hebben van zijn ontwerp en in deze videoreview zie je er alles over.

De Samsung Galaxy A3 is het goedkoopste toestel in de A-lijn en dat beteken dat zijn specificaties niet heel indrukwekkend zijn. De prijs is desondanks niet bijzonder laag: voor €260 krijg je een telefoon met een 4,5-inch qHD-scherm, een 8-megapixelcamera, een Snapdragon 410-processor en 1,5GB werkgeheugen. Het zijn aardige specs voor een telefoon in het middensegment, maar je kunt voor dit geld wel beter krijgen. Daar probeert Samsung voor te compenseren met een hoogwaardig en goed afwerkt design en een goede gebruikservaring. Daarvoor is de interface onder andere licht aangepast en heeft Samsung gezorgd voor een spetterend super amoledscherm. Ook heeft Samsung gezorgd voor een goede selfiecamera met uitgebreide functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iRobot -

    Waar ik me het meeste aan zou ergeren is dat ik als amoled gebruiker witte menu's door de strot geduwd krijg. Is er dan niemand die dat net als ik vreselijk vindt aan lollipop?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters