Samsung Galaxy A5 2016 preview

De Samsung Galaxy A5 2016 is ondertussen al de tweede generatie A5 smartphone van Samsung. Omdat jullie er al veel om hebben gevraagd, wouden we hem je niet langer onthouden en gaan we hem al eens kort bespreken in deze preview.

De Samsung Galaxy A5 is de duurdere en grotere variant van de twee nieuwe A-smartphones die verkrijgbaar zijn in Nederland en België. Zoals vorig jaar, heeft de A5 dit jaar weer een aluminium ontwerp gekregen. Samsung heeft dit ontwerp verder verfijnd, waardoor het toestel er nog beter uitziet dan vorig jaar zonder. Verder zit er een 5,2-inch groot full-hd amoled scherm in het toestel dat we na een korte testperiode erg goed bevonden. Het intern geheugen van de A5 is net zoals vorig jaar op 16GB gehouden met de mogelijkheid het uit te breiden via een micro-sd kaartje tot 128GB. Wanneer je een foto trekt met het toestel, doe je dit met de 13-megapixelcamera aan de achterzijde van het toestel, of met de 5-megapixel selfiecamera. Hoe dan ook zien de foto’s die je neemt met deze twee camera’s er op het eerste zicht gewoon goed uit. De batterij in het toestel is er eentje van een 2900mAh formaat, dat je normaal gezien net door de dag moet halen. Of dit werkelijk zo is kunnen we je pas zeggen in onze volledige review van het toestel die je volgende week kan terugvinden op onze site.
Meer over de Samsung Galaxy A5 2016 kom je te weten in deze preview video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robert Westheim -

    Ik heb deze Samsung Galaxy A5 nu enkele weken in gebruik, het is een erg fijn toestel. Snel, en veel mogelijkheden. Ik ben veel bezig met de telefoon, browsen,facebook, instagram,whatsapp en films streamen. De foto’s die je met deze telefoon maakt zijn erg mooi, alleen jammer van de hdr modus welke niet in 13mp gebruikt kan worden. Afgelopen week een update gehad welke de telefoon soms laat crashen, erg jammer en hoop dan ook bij de volgende update dit word opgelost. De accu duur is fenomenaal, je komt echt bij intensief gebruik erg makkelijk de dag door. Smorgens opgeladen heb je de dag erna nog ruim 40% over, dit is echt super. De 2gb ram heeft soms wat moeite,en je merkt goed dat die erg krap aan zijn. Scherm is super scherp en helder, ook het uitbreidbaar geheugen is top. De telefoon voelt erg solide aan,het gorilla glass 4 is zeer krasbestendig. Conclusie top telefoon voor niet al te veel geld,zijn prijs dan ook dik waard.

    1. Sabine -

      Precies wat ik wilde zeggen! Klopt helemaal! Heb de telefoon nu ook twee weken en de baterij gaat zeker langer mee dan verwacht! Telefoon crasht inderdaad vaak, na de update, hoop ook dat er een nieuwe update komt. Camera nog niet geprobeerd, maar daar koop ik de telefoon ook nooit voor.

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters