Samsung Galaxy A5 2016: 5 redenen om (niet) te kopen

Samsung heeft met de Samsung Galaxy A5 2016 een van de meest populaire midrange-telefoons van 2016 in handen. De telefoon krijgt binnenkort een opvolger, maar dat betekent zeker niet dat hij niet meer de moeite waard is. In deze video bespreken we vijf redenen waarom je de telefoon wel of juist niet zou moeten kopen.

Samsung Galaxy A5 2016

De Galaxy A5 2016 valt middenin de Galaxy A-lijn, maar is in Nederland de meest geavanceerde telefoon uit die lijn die Samsung aanbiedt. De telefoon kost op het moment nog ongeveer €300 en is daarmee wat aantrekkelijker geprijsd dan toen hij op de markt kwam. De Galaxy A-lijn van Samsung draait helemaal om ontwerp en het is dan ook geen verrassing dat de A5 2016 er goed uitziet. De behuizing is opgebouwd uit metaal en glas en ziet er strak uit: hij is gebaseerd op de populaire en futuristische Samsung Galaxy S6. Onder het scherm zit een vingerafdrukscanner en het scherm zelf is een 5,2 inch groot super amoledpaneel. Voor alle informatie over de Galaxy A5 2016 kun je terecht in onze review.

Redenen om (niet) te kopen

Met de aankomende lancering van de Samsung Galaxy A5 2017 kun je je afvragen of het nog de moeite waard is om het huidige model te kopen. Wat ons betreft is dat zeker het geval: de Samsung Galaxy A5 2016 biedt nog steeds goede features voor een middensegmenter. In de video komen drie redenen voorbij waarom je deze Samsung Galaxy A5 2016 zou moeten kopen en twee redenen waarom het juist geen goede keuze is. Daarmee geven we een duidelijk beeld voor wie deze smartphone geschikt is en wie hem juist beter links kan laten liggen.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters