Samsung Galaxy A5 2016 videoreview

Bij de Samsung Galaxy A5 2016 ligt de focus vooral op het ontwerp van de smartphone. Of het toestel meer te bieden heeft dan een mooi ontwerp, kom je te weten in deze video.

Mooi en premium

In grote lijnen kun je het ontwerp van de Galaxy A5 2016 vergelijken met dat van de Galaxy S6. Het toestel is net zoals de S6 voorzien van een aluminium rand met een glazen voor- en achterkant. Hierdoor voelt de A5 niet alleen premium aan, hij ziet er eveneens zo uit. En zelfs met zijn 5,2-inch groot scherm blijft de smartphone dankzij zijn ‘lange bouw’ makkelijk vast te houden in een hand.

Goed scherm

Samsung heeft de A5 2016 voorzien van een 5,2-inch full HD-amoled display. Op papier niet zo spectaculair, in de werkelijkheid eigenlijk wel. Kleuren lijken van het scherm af te spatten, de kijkhoeken zitten goed en het scherm kan zeer helder staan. Hierdoor is het een plezier om iets weer te geven op het scherm van de Galaxy A5.

Typische software

Net zoals alle andere Samsung smartphones, heeft Samsung zijn TouchWiz skin overheen Android 5.1 Lollipop gebouwd. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de software niet heel merkbaar meer aanwezig, maar helemaal stock kun je de software op de A5 ook niet noemen. We begrijpen dan ook dat sommige mensen dit een groot minpunten vinden. Wel moeten we zeggen dat het echt wel meevalt, en je makkelijk zal kunnen leven met de software op de Galaxy A5 2016. Zeker omdat je er een aantal handige functies bij krijgt.

Wil je meer over de Samsung Galaxy A5 te weten komen? Neem dan zeker een kijkje naar onderstaande videoreview van het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Redesign: zo gaat Spotify er binnenkort uit zien op je smartphone lees verder

iPhone X kloon

Leagoo S9: lijkt op een iPhone X, klinkt als een Galaxy S9, maar is een Chinese Kloon lees verder

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters