Samsung Galaxy A5 2016 vs Wiko fever 4G review

Het prijskaartje van de Samsung Galaxy A5 2016 en de Wiko Fever zijn erg verschillend, maar op papier lijken de smartphones qua specificaties wel erg hard op elkaar. Welk van beide toestellen we je zouden aanraden, kom je te weten in deze video.

Twee verschillende ontwerpstijlen

Zoals we hebben aangeraakt in onze review van de Samsung Galaxy 15 2016, heeft Samsung de smartphone voorzien van een prachtig ontwerp. Het toestel is gemaakt uit alleen maar premium materialen: glas en aluminium waardoor hij er high-end uitziet. Bij de Wiko Fever is het ontwerp een ander verhaal. Aangezien je de Fever al voor €199 kunt kopen, is het logisch dat er niet zoveel budget was voor het ontwerp van de smartphone als bij de Galaxy A5 2016. Niet dat de smartphone er niet goed uitziet, maar puur kijkende naar het ontwerp zouden we je da Galaxy A5 2016 aanraden. De Fever heeft een plastic ontwerp, met een nep-lederen, verwijderbare, achtercover en randen die lichtjes oplichten in het donker. Het toestel heet niet voor niets de ‘Glow in the dark smartphone’.

Mooie specificaties

Waar de Wiko Fever, op papier, mee kan uitblinken zijn de specificaties van het toestel. Wiko heeft de Fever namelijk voorzien van een MediaTek octacoreprocessor met 3GB werkgeheugen, 5,2-inch ful-HD scherm en een 2900mAh batterij. De Galaxy A5 2016 heeft van Samsung een Exynos 7-octacoreprocessor gekregen met 2GB werkgeheugen en eveneens een 5,2-inch full-HD (amoled) scherm en 2900mAh grote batterij.

Welk van beide smartphones we je nu zouden aanraden, kijkende naar welk toestel het meest te bieden heeft voor zijn prijs, kom je te weten in onderstaande video.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters