Samsung Galaxy A5 2017 videoreview

Met de Galaxy A3 en A5 heeft Samsung zijn midrangetoestellen weer een frisse beurt gegeven. De A5, de duurdere van de twee, is momenteel te koop voor ongeveer €400,- en is ook het duurste model van de nieuwste A-lijn die naar Nederland komt. Wat wij van dit toestel vinden, zie je in de Samsung Galaxy A5 2017 videoreview.

Samsung Galaxy A5 2017

De Galaxy A5 2017 is het nieuwste toestel in de A-lijn van Samsung. Het lijkt aan de buitenkant zeer veel op het vlaggenschip van vorig jaar van het bedrijf, de Galaxy S7. Toch zijn er een paar dingen die anders zijn. Neem bijvoorbeeld de speaker. Deze zit op een unieke plaats, namelijk de zijkant. Veel fabrikanten kiezen ervoor om de speaker aan de onder- of achterkant te doen. Ook is het handig dat de Galaxy A5 2017 waterdicht is. Dit zie je niet bij veel toestellen en zeker niet bij toestellen van ongeveer €400,-. Dit is dus een goede en zeer welkome toevoeging.

Specificaties

Onder de motorkap vinden we de Exynos 7880-processor. Deze chip is gemaakt door Samsung zelf en in combinatie met 3GB aan werkgeheugen zal dit het toestel goed soepel moeten houden. Het 5,2-inch grote scherm is een super Amoled-paneel van Samsung zelf met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Aan de onderkant vinden we een USB C-poort en een koptelefoonaansluiting.

Zowel de achterkant van het toestel als de voorkant beschikken over een 16 megapixelcamera. Vooral voor selfies zal dit er voor moeten zorgen dat deze erg scherp zijn. De achtercamera schiet ook prima foto’s, hoewel ze af en toe net wat te donker zijn. Een handige toevoeging is het handmatig bedienen van de ISO en sluitertijd in de camerasoftware.

In deze video zie je uitgebreid wat wij wat het toestel vinden.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters