Samsung Galaxy A5 2017 vs Samsung Galaxy S6 review

De Samsung Galaxy A5 2017 en Samsung Galaxy S6 nemen het direct tegen elkaar op in het hogere middensegment. De A5 2017 is nieuw en voelt zich goed thuis in de middenklasse; de S6 is al wat ouder en heeft echte high-end genen. In deze video kijken we welke beter is.

Samsung Galaxy A5 2017

De Samsung Galaxy A5 2017 is net nieuw en belooft een van de belangrijkste Samsung-smartphones van het komende jaar te worden. De telefoon heeft nette specificaties, een mooie waterdichte behuizing en een 5,2-inch super amoledscherm. De cameraresolutie bedraagt zowel aan de voor- als achterkant 16 megapixel. Daarmee is hij goed opgewassen tegen de concurrentie, waaronder Samsung’s eigen Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6

Die Galaxy S6 is al wat ouder, maar daarmee niet minder interessant. Het is het voormalige vlaggenschip van Samsung en dat betekent dat alle componenten tijdens het ontwerp veel aandacht gekregen hebben. De camera bijvoorbeeld was met zijn 16-megapixelresolutie, grote sensor en optische beeldstabilisatie ten tijde van de aankondiging de beste smartphonecamera op de markt. Die titel heeft hij moeten afstaan, maar hij presteert nog steeds erg goed. Op andere vlakken, zoals het ontwerp en de software, loopt de telefoon duidelijk een beetje achter.

Voor beide toestellen valt kortom zeker wat te zeggen. Welke van de twee uiteindelijk als beste uit de bus komt zoeken we uit in deze video. We zijn benieuwd wat jouw favoriet van de twee is. Laat het weten in een reactie onder deze video.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters