Samsung Galaxy A5 2017 vs Samsung Galaxy S6 review

De Samsung Galaxy A5 2017 en Samsung Galaxy S6 nemen het direct tegen elkaar op in het hogere middensegment. De A5 2017 is nieuw en voelt zich goed thuis in de middenklasse; de S6 is al wat ouder en heeft echte high-end genen. In deze video kijken we welke beter is.

Samsung Galaxy A5 2017

De Samsung Galaxy A5 2017 is net nieuw en belooft een van de belangrijkste Samsung-smartphones van het komende jaar te worden. De telefoon heeft nette specificaties, een mooie waterdichte behuizing en een 5,2-inch super amoledscherm. De cameraresolutie bedraagt zowel aan de voor- als achterkant 16 megapixel. Daarmee is hij goed opgewassen tegen de concurrentie, waaronder Samsung’s eigen Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6

Die Galaxy S6 is al wat ouder, maar daarmee niet minder interessant. Het is het voormalige vlaggenschip van Samsung en dat betekent dat alle componenten tijdens het ontwerp veel aandacht gekregen hebben. De camera bijvoorbeeld was met zijn 16-megapixelresolutie, grote sensor en optische beeldstabilisatie ten tijde van de aankondiging de beste smartphonecamera op de markt. Die titel heeft hij moeten afstaan, maar hij presteert nog steeds erg goed. Op andere vlakken, zoals het ontwerp en de software, loopt de telefoon duidelijk een beetje achter.

Voor beide toestellen valt kortom zeker wat te zeggen. Welke van de twee uiteindelijk als beste uit de bus komt zoeken we uit in deze video. We zijn benieuwd wat jouw favoriet van de twee is. Laat het weten in een reactie onder deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick Viëtor -

      Klopt inderdaad! Overigens kun je tegenwoordig met een abonnement de S7 voor maar net iets meer krijgen. Dat lijkt me zeker de moeite waard!

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters