Samsung Galaxy A6 2018 videoreview

Leuk, zo’n peperdure high-end smartphone, maar lang niet iedereen kan of wil zoveel geld uitgeven aan een telefoon. Voor de mensen die dat niet zien zitten heeft Samsung de Galaxy A-lijn. Een lijn met smartphones die er goed uitzien en nog steeds een amoledscherm hebben, maar niet zoveel kosten. In deze videoreview bekijken we de goedkoopste uit de lijn: de Samsung Galaxy A6 2018.

Typisch Samsung

Ondanks zijn lage prijs van ongeveer €250 is de Galaxy A6 2018 een typische Samsung. Dat wil zeggen dat hij een luxe ontwerp, uitgebreide software én een amoledscherm heeft. Dat laatste is behoorlijk uniek in deze prijsklasse en zorgt ervoor dat vooral multimedia er erg mooi uitziet op de Samsung Galaxy A6 2018.

Dat typische Samsungkarakter heeft trouwens ook een keerzijde. Hoewel de software mooi en uitgebreid is, is hij ook een beetje aan de zware kant. Zeker voor een goedkoop toestel als de A6 2018 kan dat erin resulteren dat hij wat trager wordt naar verloop van tijd.

Fijne gebruikservaring

Uiteindelijk biedt de Galaxy A6 2018 wel een erg goede gebruikservaring, en dat is natuurlijk waar het vooral om gaat. Het ontwerp en het scherm zorgen ervoor dat het toestel goed overkomt. Ondanks het kleine gebrek aan snelheid weet het toestel die goed ervaring vast te houden. Het enige nadeel is eigenlijk de camera: die scoort ondanks zijn indrukwekkende specificaties in de praktijk niet zo heel goed. Daarover hoor je alles in deze Samsung Galaxy A6 2018 videoreview.

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters