Samsung Galaxy A6 2018 videoreview

Leuk, zo’n peperdure high-end smartphone, maar lang niet iedereen kan of wil zoveel geld uitgeven aan een telefoon. Voor de mensen die dat niet zien zitten heeft Samsung de Galaxy A-lijn. Een lijn met smartphones die er goed uitzien en nog steeds een amoledscherm hebben, maar niet zoveel kosten. In deze videoreview bekijken we de goedkoopste uit de lijn: de Samsung Galaxy A6 2018.

Typisch Samsung

Ondanks zijn lage prijs van ongeveer €250 is de Galaxy A6 2018 een typische Samsung. Dat wil zeggen dat hij een luxe ontwerp, uitgebreide software én een amoledscherm heeft. Dat laatste is behoorlijk uniek in deze prijsklasse en zorgt ervoor dat vooral multimedia er erg mooi uitziet op de Samsung Galaxy A6 2018.

Dat typische Samsungkarakter heeft trouwens ook een keerzijde. Hoewel de software mooi en uitgebreid is, is hij ook een beetje aan de zware kant. Zeker voor een goedkoop toestel als de A6 2018 kan dat erin resulteren dat hij wat trager wordt naar verloop van tijd.

Fijne gebruikservaring

Uiteindelijk biedt de Galaxy A6 2018 wel een erg goede gebruikservaring, en dat is natuurlijk waar het vooral om gaat. Het ontwerp en het scherm zorgen ervoor dat het toestel goed overkomt. Ondanks het kleine gebrek aan snelheid weet het toestel die goed ervaring vast te houden. Het enige nadeel is eigenlijk de camera: die scoort ondanks zijn indrukwekkende specificaties in de praktijk niet zo heel goed. Daarover hoor je alles in deze Samsung Galaxy A6 2018 videoreview.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters