Samsung Galaxy A7 2018 preview

De altijd populaire Galaxy A-serie van Samsung werd onlangs uitgebreid met de Galaxy A7 2018; een middenklasser met een mooi ontwerp en driedubbele camera. In deze Samsung Galaxy A7 2018 preview vertellen we je er alles over.

Galaxy A-lijn vernieuwd

Samsung heeft dit jaar de Galaxy A-lijn helemaal in het nieuw gestoken en de Galaxy A7 2018 is daar een van de resultaten van. De toestellen in de lijn zijn tegenwoordig meer uiteenlopend qua functies en bovenal innovatiever. Dat zagen we met de Galaxy A8 met zijn vroege adoptie van het Infinity Display en de A7 doet daar zelfs een schepje bovenop. Als eerste Samsung smartphone heeft de A7 maar liefst drie camera’s op de aantekant. De ‘gewone’ 24 megapixel camera wordt bijgestaan door een 8-megapixel groothoek camera en een 5-megapixelcamera voor diepteherkenning.

Ook in dit toestel maakt het infinity display zijn opwachting, in de vorm van een 6 inch groot amoledpaneel. Dat zorgt voor mooie kleuren en een eindeloos contrast.

Strakke middenklasser

Samsung heeft de basics verder goed op orde en levert met de Galaxy A7 2018 een strakke middenklasser af. Het toestel heeft een behuizing met een glazen voor- en achterkant en plastic rand. We processor telt acht kernen en zorgt voor een snelle werking, terwijl het werkgeheugen van 4GB multitasken prima faciliteert. Het toestel draait op Android Oreo met daaroverheen de uitgebreide en mooie Samsung Experience schil.

De Samsung Galaxy A7 2018 is in oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van €349.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters