Samsung Galaxy J5 2016 videoreview

Samsung wil met zijn Samsung Galaxy J5 2016 een betaalbare en goede smartphone afleveren die het midsegment van de smartphone markt kan veroveren. Of dit hun gelukt is kom je te weten in deze video.

Samsung

Hoewel Samsung er vooral om bekend staat heel erg goede high-end smartphones te produceren, is het bedrijf ook erg actief in het lagere segment van de smartphonemarkt. Samsung heeft meerdere smartphone-series met daarin betaalbare toestellen. Eén zo reeks is de ongeveer één jaar J-reeks. In deze reeks zijn er meerdere toestellen te vinden waarvan de J5 (in Europa) de belangrijkste is.

Galaxy J5 2016

Ondertussen zijn we al toe aan de tweede generatie J5-smartphone, of hoe Samsung het noemt: de Galaxy J5 2016. In vergelijking met de vorige J5 is er niet heel erg veel veranderd aan de nieuwe J5 2016. Ten minste, de veranderingen die zijn doorgevoerd merk je niet zo snel op. Om te beginnen met de interne verandering. Net zoals vorig jaar zit er een Snapdragon 410-quadcore processor in de J5 2016, maar nu wel met standaard 2GB werkgeheugen en 16GB intern (uitbreidbaar) geheugen. Het scherm is ook groter geworden. Er zit nu een 5,2-inch groot Amoled-scherm in de J5, jammer genoeg wel nog altijd met een ‘magere’ HD-resolutie. De accu is 3100mAh groot en nog altijd verwisselbaar.

Mooi

Als je naar de J5 2016 kijkt dan zul je opmerken dat het een typische smartphone is. Wat ik hiermee bedoel is dat het toestel een ietwat saaie vormgeving heeft: een rechthoek met afgeronde hoekjes. Natuurlijk is hier niets mis mee, de J5 2016 ziet er nog altijd goed uit. Gewoon niet bijzonder goed. Wat wel bijzonder goed is, is de verwisselbare achterklep. Hoewel het tegenwoordig alsmaar minder is, is het vaak het geval dat een smartphone met een verwisselbare achterklep kraakjes geeft wanneer je de achterkant indrukt. Bij de Samsung Galaxy J5 2016 is dit helemaal niet het geval. De smartphone voelt gewoon lekker stevig aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Brandilyn -

    Wow, your family has really been through the ringer, health-wise. You are right that your sister should never have been advised to continue to have Mantoux (Tb) tests. Once a person tests positive, they sho8;dn&#u217lt continue to have the tests as they will always be positive.

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters