Samsung Galaxy J5 2016 videoreview

Samsung wil met zijn Samsung Galaxy J5 2016 een betaalbare en goede smartphone afleveren die het midsegment van de smartphone markt kan veroveren. Of dit hun gelukt is kom je te weten in deze video.

Samsung

Hoewel Samsung er vooral om bekend staat heel erg goede high-end smartphones te produceren, is het bedrijf ook erg actief in het lagere segment van de smartphonemarkt. Samsung heeft meerdere smartphone-series met daarin betaalbare toestellen. Eén zo reeks is de ongeveer één jaar J-reeks. In deze reeks zijn er meerdere toestellen te vinden waarvan de J5 (in Europa) de belangrijkste is.

Galaxy J5 2016

Ondertussen zijn we al toe aan de tweede generatie J5-smartphone, of hoe Samsung het noemt: de Galaxy J5 2016. In vergelijking met de vorige J5 is er niet heel erg veel veranderd aan de nieuwe J5 2016. Ten minste, de veranderingen die zijn doorgevoerd merk je niet zo snel op. Om te beginnen met de interne verandering. Net zoals vorig jaar zit er een Snapdragon 410-quadcore processor in de J5 2016, maar nu wel met standaard 2GB werkgeheugen en 16GB intern (uitbreidbaar) geheugen. Het scherm is ook groter geworden. Er zit nu een 5,2-inch groot Amoled-scherm in de J5, jammer genoeg wel nog altijd met een ‘magere’ HD-resolutie. De accu is 3100mAh groot en nog altijd verwisselbaar.

Mooi

Als je naar de J5 2016 kijkt dan zul je opmerken dat het een typische smartphone is. Wat ik hiermee bedoel is dat het toestel een ietwat saaie vormgeving heeft: een rechthoek met afgeronde hoekjes. Natuurlijk is hier niets mis mee, de J5 2016 ziet er nog altijd goed uit. Gewoon niet bijzonder goed. Wat wel bijzonder goed is, is de verwisselbare achterklep. Hoewel het tegenwoordig alsmaar minder is, is het vaak het geval dat een smartphone met een verwisselbare achterklep kraakjes geeft wanneer je de achterkant indrukt. Bij de Samsung Galaxy J5 2016 is dit helemaal niet het geval. De smartphone voelt gewoon lekker stevig aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Brandilyn -

    Wow, your family has really been through the ringer, health-wise. You are right that your sister should never have been advised to continue to have Mantoux (Tb) tests. Once a person tests positive, they sho8;dn&#u217lt continue to have the tests as they will always be positive.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters