Samsung Galaxy J5 2017 preview

De Samsung Galaxy J5 is een van de belangrijkste en meest populaire budgetsmartphones. Inmiddels is de 2017-versie al even verkrijgbaar, en is het hoog tijd om eens te kijken wat die in zijn mars heeft. Dat doen we in deze Samsung Galaxy J5 2017 preview.

Complete budgettopper

De Galaxy J5 2017 is met zijn prijs van €230 een echte budgetsmartphone, maar is desondanks erg compleet. Zo is er een dualsim-versie beschikbaar, heeft hij een 5,2-inch super amoledscherm en een 13-megapixelcamera. Ook de selfiecamera maakt 13-megapixelfoto’s en is bovendien voorzien van een flits.

Met een 1,6GHz-octacoreprocessor en 2GB werkgeheugen heeft de J5 voldoende power voor het dagelijks gebruik. En hoewel we de accu nog niet hebben kunnen testen, lijkt ook die dik in orde. Hij heeft namelijk een capaciteit van 3000mAh, en voor een smartphone van dit kaliber is dat behoorlijk wat.

Luxe ontwerp

Ook het ontwerp is Samsung niet vergeten. De Samsung Galaxy J5 2017 heeft een luxe ontwerp dat qua look & feel zo van de duurdere A-serie overgekomen lijkt te zijn. De verschillen zijn dat de achterkant nu van aluminium is en dat de J5 2017 niet meer waterdicht is. Dat laatste is natuurlijk jammer. Die aluminium achterkant zijn we daarentegen totaal niet rouwig om, die ziet er gewoon heel goed uit.

Samsung Galaxy J5 2017 preview

Onze review van de Samsung Galaxy J5 2017 is nog in de maak. Maar omdat we zo veel verzoekjes hebben binnengekregen om met dit toestel aan de slag te gaan, willen we je onze eerste ervaringen niet onthouden. Die vertellen we je in deze Samsung Galaxy J5 2017 preview. Veel kijkplezier en vergeet vooral niet binnenkort terug te komen voor de volledige review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. willem -

    zouden jullie een keer de motorola moto g5s kunnen reviewen of een vergelijking van de g5s vs de g5 plus doen? zou erg tof zijn! zit namelijk te twijfelen welke nou echt de beste van de 2 is.

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters