Samsung Galaxy J5 2017 videoreview

De Samsung Galaxy J5 2017 is een populaire én goede budgetsmartphone van Samsung. In deze Samsung Galaxy J5 2017 review vertellen we je alle ins en outs over het toestel.

Complete budgettopper

De Galaxy J5 2017 is met zijn prijs van €220 een echte budgetsmartphone, maar is desondanks erg compleet. Zo is er een dualsim-versie beschikbaar, heeft hij een 5,2-inch super amoledscherm en een 13-megapixelcamera. Ook de selfiecamera maakt 13-megapixelfoto’s en is bovendien voorzien van een flits.

Met een 1,6GHz-octacoreprocessor en 2GB werkgeheugen heeft de J5 voldoende power voor eenvoudig dagelijks gebruik. Het betekent wel dat het niet de snelste smartphone in zijn klasse is, maar er valt goed mee te leven. Ook de accu is dik in orde. Hij heeft een capaciteit van 3000mAh, en voor een smartphone van dit kaliber is dat behoorlijk wat.

Luxe ontwerp

Ook het ontwerp is Samsung niet vergeten. De Samsung Galaxy J5 2017 heeft een luxe ontwerp dat qua look & feel zo van de duurdere A-serie overgekomen lijkt te zijn. De verschillen zijn dat de achterkant nu van aluminium is en dat de J5 2017 niet meer waterdicht is. Dat laatste is natuurlijk jammer. Die aluminium achterkant zijn we daarentegen totaal niet rouwig om, die ziet er gewoon heel goed uit.

De Galaxy J5 2017 is al met al een mooie, complete én goedkope smartphone. Hij heeft een paar nadelen, maar die worden duidelijk overstemd door de voordelen. In deze Galaxy J5 2017 review vertellen we je alles over de smartphone. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ck -

    Leuk toestel alleen het security updatebeleid van Samsung is voor de J serie een ondergeschoven kindje. Toestel wordt alleen maar gemaakt om de statistieken omhoog re krikken want de J5 is met de S8 de best verkopende phone van Samsung. Security patches hebben helemaal geen prioriteit voor de J serie.
    Voor veiligheid kun je beter een Nokia kopen.

  2. willem -

    zouden jullie een keer de motorola moto g5s kunnen reviewen of een vergelijking van de g5s vs de g5 plus doen? zou erg tof zijn! zit namelijk te twijfelen welke nou echt de beste van de 2 is.

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters