Samsung Galaxy Note 4 hands-on

BERLIJN – Samsung kondigde vandaag tijdens het Unpacked-evenement in Berlijn zijn vierde Galaxy Note-smartphone aangekondigd. De Galaxy Note 4 moet een nieuwe standaard zetten op het gebied van specificaties en in deze video vertellen we onze eerste indrukken.

De Samsung Galaxy Note 4 kent vier pijlers: design, scherm, s pen en camera. Het ontwerp van de smartphone is duidelijk gebaseerd op dat van zijn voorganger, maar wat hoogwaardiger gemaakt middels een aluminium rand. De achterkant is nog steeds van nepleer en de voorkant ziet er nagenoeg hetzelfde uit. Het scherm van de Galaxy Note 4 is één van de belangrijke punten: dat heeft een resolutie van 2560×1440 pixels, QHD dus. Natuurlijk is het nog steeds een super amoledscherm, dat er erg goed uitziet. De s pen heeft een aantal belangrijke updates gekregen, zowel technisch als softwarematig. De pen is preciezer dan ooit en heeft in de software erg veel nieuwe functies meegekregen. De camera ten slotte heeft nu een 16-megapixelresolutie en optische beeldstabilisatie. Aan de voorkant zit een 3,7-megapixel selfiecamera, die ook panoramaselfies kan maken.

De specificaties van de Note 4 zijn erg goed te noemen. De smartphone is voorzien van een 2,7GHz-quadcoreprocessor, de Snapdragon 805 van Qualcomm. Het scherm is een 5,7-inch QHD-exemplaar en de camera heeft dus een 16-megapixelsensor. Verder heeft de Note 4 gewoon weer een vingerafdrukscanner, hartslagmeter en nu zelfs een uv-sensor meegekregen. De Galaxy Note 4 draait op een iets aangepaste versie van de TouchWiz-interface over Android 4.4 KitKat. Die heeft vooral op het gebied van multitasking de nodige extra functies gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters