Samsung Galaxy Note 4 preview

De Samsung Galaxy Note 4 is een van de meest indrukwekkende Androidsmartphones die we tot nu toe hebben gezien. In deze preview vertellen we je al het een en ander over de smartphone vooruitlopend op onze review.

Samsung heeft de phabletcategorie met de Note-serie uitgevonden en is nog steeds marktleider op dit gebied. Apple begint nu met de iPhone 6 Plus een serieuze bedreiging te vormen op het gebied van verkoopcijfers. Andere fabrikanten komen op functioneel vlak steeds dichterbij. Met de Galaxy Note 4 toont Samsung dat het nog steeds een duidelijke voorsprong heeft. Het design is verbeterd, de S Pen is nog steeds aanwezig als belangrijke functie en de Note 4 heeft de beste specificaties die op dit moment in een smartphone te vinden zijn. Een Snapdragon 805-processor en 5,7-inch QHD-scherm, bijvoorbeeld. Ook de 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie klinkt op papier erg netjes en de Note 4 heeft zoals je van Samsung mag verwachten alle extra functies die je maar kunt bedenken.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Samuel Wouthuyzen -

  Op tijdstip 6.00' zie ik de knop opnamestand naast de knop videogrootte.
  De knop opnamestand ontbreekt bij mijn note 4, weet iemand ook waarom?
  De samsungwebsite/klantenservice heeft mij ook niet verder kunnen helpen 🙁
  Heeft een vd lezers ook dit euvel?

 2. Niels Kavelaar -

  Na 5 jaar Iphone overgestapt op deze Note 4! Had de introductiedeal dus nog meer waarde voor m'n geld in vergelijking met de dikke randen phablet van Apple!

  1. Jeffrey Windhoud -

   waarom heb je besloten om toch over te stappen? ik twijfel heel erg tussen de note 4 en de 6 plus… wat heeft jou over gehaald om toch voor Samsung te gaan?

   1. Quasimodo -

    Android is van ver gekomen. Het is waar dat iOS, van wegen betere optimalisaties en lagere belasting van het OS beter presteerde.

    Tegenwoordig liggen de kaarten anders op tafel. De prestaties zijn gelijkwaardig maar Android is vaak voor de power user interessanter van wegen de vele tweak mogelijkheden. Rooten (het jail breaken van iOS) is a breeze (maar zeker geen must) en Android blijft daarbij stabiel in tegenstelling tot wat ik hoor over gejailbreakte iPhones. Met het aangekondigde Android 5.0 gaat Android belangrijke stappen maken en wordt nog verder geoptimaliseerd en zullen ook telefoons met mindere specs goed gaan presteren.

    Onder de streep komt het neer op flexibiliteit. Android blinkt daar in uit. Dit komt deels door Google die bepaalde dingen toestaat en daardoor het karakter van Android bepaalt, deels door de enorme veelzijdigheid in hardware en dus fabrikanten met hun eigen implementatie van Android.

    Ik zelf zou geen moment twijfelen over de keuze tussen een N4 en IP 6+. De N4 is zoveel completer. Heeft het beste scherm ooit. Beste prestaties en geweldige accuduur. Biedt alles (maar dan ook alles) wat een moderne smartphone moet hebben. De prijs is mijn enige struikelblok. Heb je het er voor over dan kan er in mijn optiek geen enkele smartphone tippen aan deze N4.

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters