Samsung Galaxy Note 4 videoreview

De Galaxy Note 4 is Samsung’s nieuwe top-phablet en inmiddels de vierde iteratie in de lijn waar het allemaal mee begon in phabletland. In deze videoreview kijken we uitgebreid naar de smartphone.

Samsung lijkt tegenwoordig elk jaar de grootste stap te zetten in zijn Note-lijn, niet in de van oudsher vooruitstrevende Galaxy S-lijn. Dat was vooral bij de release van de S5 goed te zien: die was op sommige vlakken zelfs minder dan de Note 3. De Note 4 is als nieuwe koning van Samsung’s portfolio opgestaan, daar is geen twijfel over mogelijk. De telefoon heeft een QHD-scherm, Snapdragon 805-processor, 3GB werkgeheugen en een 16-megapixelcamera en is dus qua specificaties met gemak de beste smartphone op het moment. Als bonus heeft de smartphone nog de S Pen, het handige pennetje van Samsung waarmee je van alles kunt doen op het scherm van de telefoon. Al die goede specs betekenen echter niet automatisch dat de telefoon ook de beste smartphone is in de praktijk. Of dat het geval is zullen we in deze video bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Shihan Richard Pet Riessieman -

  Bij normaal gebruik gaat deaccu ongeveer twee dagen mee. Als je video gaat bekijken dan komt dat op ongeveer 8a9 uur op een volle accu ,dus dat is gewoon heel goed

 2. Martin Reinders -

  Mag ik weten op welke software hij draait? Want met de laatste update is de batterij aanzienlijk verbeterd. Jammer dat jullie dat niet meenemen… Welke ROM draait hij? Dus de naam alsin NJ… Dus niet android versie…

  1. Danijel -

   In onze geschreven review laten we weten op welke software hij draait altijd: In het overzicht hieronder vind je alle specificaties van de Samsung Galaxy Note 4. Deze review is gebaseerd op softwareversie N910FXXU1ANJ4 en een toestelprijs van 719 euro.

   1. Martin Reinders -

    Ok dat is indd de laatste update. Meningen lopen echt zwaar uiteen qua batterij. De een zegt de beste ooit en de ander weer niet.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters